4 aplikacije koje vam mogu uštediti vrijeme

Autor: Poslovni.hr , 28. listopad 2014. u 17:24
Thinkstock

Vrijeme je novac, uzrečica je koja vrijedi i u privatnom i poslovnom životu, a kako biste je uspješno primijenili u praksi mogu vam pomoći i mobilne aplikacije.

Vrijeme je novac, uzrečica je koja vrijedi i u privatnom i poslovnom životu, a kako biste je uspješno primijenili u praksi mogu vam pomoći i mobilne aplikacije. Portal Mashable izdvojio je nekoliko korisnih aplikacija koje će vam omogućiti da u manje vremena – učinite više.

Izdvajamo nekoliko najzanimljivijih:

Circa

Želite biti u tijeku s najnovijim vijestima, ali nemate dovoljno vremena pratiti sve portale i web stranice koje vas zanimaju? Circa će to učiniti za vas i omogućiti vam praktičan pregled sažetaka dnevnih novosti.

Clear

Imate osjećaj kako vam dan prolazi u kaosu i nedostaje vam organizacije? Clear vam omogućuje organizaciju dnevnih zadaća uz pomoć preglednih lista. Aplikacija doduše košta 4,99 dolara, ali možete je isprobati besplatno na dva tjedna kako biste bili sigurni hoće li vam biti od koristi.

IFTTT

IFTTT ("if this then that") omogućuje vam automatizaciju brojnih radnji i online aktivnosti na pametnom telefonu. Primjerice, možete podesiti automatsko prebacivanje fotografija na Dropbox nakon što ste ih objavili na Instagramu. Aplikacija također nudi niz mogućnosti praćenja aktivnosti na društvenim mrežama i organizacije vezanih podataka.

Pocket

Koliko puta ste, surfajući portalima, naišli na neki zanimljiv članak, koji baš u tom trenutku niste imali vremena pročitati. Tu na scenu stupa Pocket, iznimno korisna aplikacija koja vam omogućuje spremanje sadržaja za naknadno čitanje i sinhronizaciju pohranjenog sadržaja na više različitih uređaja. Dobra stvar je što spremljene tekstove možete čitati i onda kada ste offline.

Komentirajte prvi

New Report

Close