Tadić očekuje pad srpske vlade i nove izbore

Autor: Agencija VLM , 14. listopad 2012. u 10:55
Boris Tadić (PXL)

‘Ova vlada je nestabilna po sebi i nitko nema povjerenja u čovjeka kraj kojega sjedi na sjednicama vlade’, kazao je Tadić.

– Uvjeren sam da ćemo vrlo brzo nakon naših stranačkih imati i republičke izbore. Ova vlada je nestabilna po sebi i nitko nema povjerenja u čovjeka kraj kojega sjedi na sjednicama vlade. Tu nitko ne smije okrenuti leđa čovjeku s kojim surađuje, ne zna se tko je lovac, a tko lovina i to nije dobro za Srbiju. Naravno, sada će oni, budući da ih ja sve znam, komentirati ovo na sljedećoj sjednici i reći kako imaju povjerenja u čovjeka kraj kojega sjede, ali građani vide kakvi su njihovi odnosi – izjavio je bivši predsjednik Srbije i prvi čovjek Demokratske stranke Boris Tadić agenciji Tanjug.

Dodao je da će vrijeme provedeno u oporbi stranka iskoristiti da, odmah nakon stranačkih izbora 10. studenog, "učvrsti svoje redove, dovede nove ljude i sposobnim članovima stranke da nova zaduženja, ali također i da promjeni određene stvari u statutu, programskoj orijentaciji i strukturi, a na kraju tog procesa bit će formirana vlada u sjeni".

Komentirajte prvi

New Report

Close