Romney priznao poraz i čestitao Obami

Autor: Poslovni.hr/Hina , 07. studeni 2012. u 10:33
Mitt Romney (EPA)

Ovo je trenutak velikih izazova za Ameriku i molim se za to da predsjednik bude uspješan u vođenju naše nacije.

– Republikanski predsjednički kandidat Mitt Romney priznao je u srijedu rano ujutro poraz na američkim predsjedničkim izborima i nazvao je američkog predsjednika Baracka Obamu kako bi mu čestitao na pobjedi.

"Upravo sam nazvao predsjednika Obamu kako bih mu čestitao na pobjedi", kazao je Romney u kratkom obraćanju biračima u svom izbornom stožeru u Bostonu, Massachusettsu oko jedan ujutro, nekoliko minuta nakon što je nazvao svoga protivnika i poželio mu sreću u drugom mandatu. "Ovo je trenutak velikih izazova za Ameriku i molim se za to da predsjednik bude uspješan u vođenju naše nacije", rekao je Romney te poručio da se zemlja mora ujediniti kako bi se suočila s izazovima koji stoje pred njom.

"Očekujemo od demokrata i republikanaca na svim razinama vlasti da daju prednost narodu pred politikom", poručio je. "Vjerujem u Ameriku, vjerujem u američki narod", dodao je.
Romney je zahvalio svojoj obitelji i svima koju su ga podupirali i izrazio tugu zbog toga što nije imao priliku voditi zemlju. “Paul i ja smo dali sve ovoj kampanji… Toliko sam želio ispuniti vaše nade".

Komentirajte prvi

New Report

Close