Otvoren luksuzni hotel Tarčin Forest Resort&Spa

Autor: Poslovni dnevnik , 30. studeni 2017. u 14:22
Foto: tarcinforestresort.ba

Turistički objekt pokraj Sarajeva u lancu je AccorHotelsa.

MGallery by Sofitel, luksuzni brend vodeće svjetske hotelske grupcije AccorHotels i njenog strateškog partnera za regiju Orbis Hotel Group, obilježio je otvaranje svoje nove lokacije u prirodnoj oazi Tarčin Forest Resort&Spa.

"Smješten u netaknutoj prirodi šumske oaze iznad Tarčina u blizini Sarajeva, okružen s četiri planine do kojih se može doći za 20 minuta, resort je idealna odmorišna destinacije za sve one koji u vrlo kratkom roku i za vrijeme cijele godine žele pobjeći od stresne svakidašnjice u gradu i posvetiti se emotivnoj i fizičkoj regeneraciji", rekao je Enes Kazazić, direktor investicijske kompanije TIDC.

Tarčin Forest Resort, vrijedan 30 milijuna KM (oko 120 mil. kuna) u ponudi ima 55 hotelskih soba i 20 vila s privatnim vrtovima, od kojih devet pripada hotelu s cjelovitom hotelskom uslugom, dok su ostale vile na raspolaganju za iznajmljivanje i prodaju. Vanjska infrastruktura obuhvaća 350.000 četvornih metara uključujući otvoreni bar u borovoj šumi i dječje igralište, uz ponudu niza sportskih i rekreativnih sadržaja poput jahanja i planinarenja. Hotel veličine 85.000 kvadrata sadrži najsuvremenije kongresne kapacitete, luksuzni spa&wellness te fitness centar, dok su u restoranu u ponudi ekskluzivna organska jela. 

Komentirajte prvi

New Report

Close