OC Jahorina prodaje pet hotela

Autor: Poslovni dnevnik , 31. svibanj 2017. u 21:59
OC prošle godine u minusu od 2,2 mil. eura/ Tomislav Miletic/PIXSELL

Devastirani objekti.

Menadžment Olimpijskog centra Jahorina mogao bi ponuditi na prodaju pet hotela iz svog turističkog kompleksa s ciljem poboljšanja poslovanja, a konačna lista objekata koji će biti ponuđeni kupcima bit će poznata sljedećeg mjeseca, piše Glas Srpske.

"Devastirani objekti sada su beskorisni, ali oni imaju svoju vrijednost. Tražimo od menadžmenta da za 30 dana dostavi vladi sve informacije.  "Zajedno s Republičkom upravom za geodetske i imovinsko-pravne poslove RS radimo na uknjiženju spornih objekata", rekao je Predrag Gluhaković, ministar trgovine i turizma RS. Dodao je da je, prema podacima koje su dobili od Olimpijskog centra, riječ o hotelima Bistrica, Košuta, Jahorina, Partizan i Koran.

Goran Brčkalović, v.d. direktora OC Jahorina, kaže da za navedenih pet hotela postoje i sudski sporovi. "Moramo prvo riješiti taj problem. Nastojat ćemo sve informacije dostaviti vladi RS u predviđenom roku", rekao je Brčkalović, objašnjavajući da će za umjetno zasnježivanje biti potrebno oko 7,6 milijuna eura. Olimpijski centar Jahorina prošlu godinu završio je u minusu od 2,2 milijuna eura, dok je akumulirani gubitak te kompanije dosegnuo 10,8 milijuna eura. 

Komentirajte prvi

New Report

Close