Jaguar u CG testira prvi sportski terenac

Autor: Poslovni dnevnik , 18. travanj 2016. u 21:59
Crna Gora je zbog nazočnosti brojnih novinara na testiranju dobila svjetsku promociju

Na Slanom jezeru pokraj Nikšića.

Jaguar, jedna od vodećih svjetskih automobilskih kompanija, na Slanom jezeru kod Nikšića u Crnoj Gori testira i promovira svoj prvi sportski terenac. Za Jaguar je to prilika približiti vozilo nazvano F-PACE brojnim svjetskim novinarima, a crnogorskoj turističkoj organizaciji promidžba na svjetskoj razini, i to u pravom trenutku, na početku sezone.

To je ujedno i prvi put da je Crna Gora mjesto globalne promocije automobilske industrije, javlja Al Jazeera Balkans. "Ovo je definitivno prostor velike prirodne ljepote, također ima i dobru mješavinu cesta za planinsku i vožnju pokraj obale, ali i izazovne zavoje koje zaista mogu biti dobar test za vožnju i upravljanje ovim vozilom", kaže Del Sehmar iz kompanije Jaguar.

Mark Van Loo je jedan od 700 novinara iz cijelog svijeta koji će imati priliku vidjeti Crnu Goru i isprobati Jaguarovo novo vozilo. Njemu se posebno sviđa zvuk motora. "Vozi se kao sportski auto, zvuči kao sportski auto, brz je kao sportski auto, tako da sam vrlo impresioniran. U ovom segmentu velika je komkurencija, imate Porsche, Audi i Mercedes, a za Jaguar je ovo prvi ovakav automobil. Bio sam radoznao i sada sam zadovoljan", kaže taj novinar iz Nizozemske. Kupac će za Jaguarov sportski terenac, samo za osnovnu verziju, morati izdvojiti 47.000 eura. 

Komentirajte prvi

New Report

Close