Delta otvara trgovački centar u Varni

Autor: Miroslav Kuskunović/Agrobiz , 03. rujan 2017. u 21:59
U novi maloprodajni objekt uložit će se 120 mil. eura, Foto: PD

Kompanija Miroslava Miškovića udružila se s bugarskom tvrtkom AP Investments.

Srpska kompanija Delta Real Estate, članica Delta Holdinga Miroslava Miškovića, u partnerstvu s bugarskom tvrtkom AP investments završila je akviziciju trgovačkog centra u Varni, na Crnom moru.

Varna je drugi po veličini grad u Bugarskoj i važan turistički centar Bugarske.

Taj projekt, pod imenom Delta Planet, vrijedan je 120 milijuna eura, a razvijat će se zajedno s partnerom, kompanijom AP Investments iz Sofije, na čijem čelu su dvoje poznatih bugarskih poduzetnika Angel Angelov i Peter Dudolenski i koja posjeduje veliki broj investicija u sektoru razvoja nekretnina, zdravstva, trgovine i maloprodaje, ističu u Delta Holdingu.

Izvođenje završnih radova na objektu površine 110.000 četvornih metara počinje ovih dana, a otvaranje je planirano u svibnju 2018. godine. Radove će izvoditi bugarska kompanija Planex.

Trgovački centar Delta Planet u Varni imat će tri kata i tri podzemne etaže za parkiranje, 12 najsuvremenijih kino dvorana i oko 160 trgovina s različitom robom.

Planirano je dovođenje novih, svjetski poznatih modnih brendova, a posebna zanimljivost bit će zeleni vrt na krovu trgovačkog centra, s pogledom na grad i Crno more, što će objekt činiti jedinstvenim u okruženju

Nakon završene izgradnje i početka rada hotela InterContinental u Ljubljani, ovaj projekt je još jedna značajna Deltina investicija u zemljama Europske unije i predstavlja jedno u nizu ulaganja u trgovačke centre u regiji, ističu u Delti.

Delta je 2016. godine prodala svoje trgovačke centre u Beogradu i Podgorici, a u lipnju ove godine kompanija je počela izgradnju novog centra u Banjoj Luci i privodi kraju pripreme za izgradnju trgovačkog centra na Autokomandi u Beogradu.     

Komentirajte prvi

New Report

Close