Emirates Skywards ima posebnu ponudu za brže dostizanje nove razine članstva

Autor: Promo , 18. srpanj 2019. u 14:40
Foto: promo

Ljubitelji luksuza zasigurno će uživati u Zlatnoj razini članstva programa Emirates Skywards.

Emirates Skywards svim svojim postojećim članovima pruža priliku da dosegnu Zlatnu razinu članstva. Vremenski ograničena ponuda omogućava članovima koji su na Plavoj ili Srebrnoj razini članstva prelazak na Zlatnu razinu kupnjom povratne karte u kategorijama Business Class Flex ili Flex Plus prema više od 80 destinacija unutar globalne mreže Emiratesa ili flydubaija. Članovi ostvaruju prelazak na novu razinu rezervacijom letova između 18. i 26. srpnja 2019. za putovanje u razdoblju između 18. srpnja i 20. kolovoza 2019. Članstvo putnika automatski će se ažurirati na Zlatnu razinu nakon završetka povratnog putovanja.

Svi oni koji još nisu članovi nagrađivanog programa vjernosti Emirates Skywards također mogu iskoristiti ponudu i besplatno se registrirati između 18. i 26. srpnja 2019. putem emirates.com ili aplikacije Emirates. Aplikacija Emirates App dostupna je za iOS i Android uređaje.

Ljubitelji luksuza zasigurno će uživati u Zlatnoj razini članstva programa Emirates Skywards. Pogodnosti kao što su pristup lounge-salonu poslovne klase za jednog člana i njegovog gosta, prioritetno ukrcavanje uz dodatnu dopuštenu prtljagu do 16 kilograma, neograničeni pristup usluzi Wi-Fi, bonus od 50 posto dodatnih nagradnih milja Skywards Miles i besplatan odabir sjedala samo su neke od prednosti u kojima članovi mogu uživati.

Više informacija o uvjetima i odredbama, uključujući informacije o odredištima te isključenim rutama pronađite ovdje.

New Report

Close