Domaći brend kuglica za bor i rukotvorine

Autor: Marta Duić , 30. studeni 2016. u 22:01
Ana - Lana Grgić ima svoju radionicu, a uz anđele proizvodi i lampice za dječje sobe i okvire s porukama za sakramente

Unikatne kuglice s anđelima i rukotvorine brenda Avangard Art Angels with heart uljepšat će Božić.

Želite li poseban i unikatne božićne kuglice brend Avangard Art – Angels with heart stvoren je za vas. Ana – Lana Grgić, autorica ovih unikatnih djela u svojoj radionici stvara božićne kuglice s anđelčićima, lampice za dječje sobe i okviri za krštenja, pričesti i krizme.

Njena priča je počela kad je otkrila quilling tehniku (tehnika savijanja papira) i počela s izradom pisanica, ukrasnih kutija i slika, a budući da obožava motiv anđela ubrzo ih je i sama počela izrađivati – i za njih je dobivala samo riječi hvale – stoga je nastavila širiti ideju i graditi brend Avangard Art – Angels with heart. Pohvale nisu stizale samo od najbližih i prijatelja, naime i publika je oduševljena anđelima koje je ova umjetnica smjestila u kuglice za bor, na okvire s porukama za primanje svetih sakramenata, te ih oblikovala u lampice za dječje sobe. Na svojoj Facebook stranici Avangard Art putem koje se ovi unikatni ukrasi mogu naručiti, Grgić se pohvalila kako uz njene lampice djeca lakše savladaju strah od mraka i bezbrižno utonu u san.  

"Veoma su korisne kod privikavanja djeteta na spavanje u svojoj sobi. Slatki snovi biti će još slađi uz simpatične lampice i anđelčiće, te će se dijete radovati odlasku u krevet!", napisala je Grgić na stranici Avangard Art. Grgić ističe kako su okviri s ručno graviranim personaliziranim pločicama idealan dar za primanje sakramenata upravo zbog te personaliziranosti. Osim što su proizvodi ovog brenda jedinstveni jer su ručni rad i zbog toga što na njima pišu imena osoba kojima su namijenjeni dobivaju još više poklonika.

Božićne kuglice s anđelčićima njen su najprodavaniji artikl, a odmah u stopu ih slijede i ostali proizvodi. Za izradu jednog anđelčića Grgić su potrebna su otprilike dva do četiri sata, ovisno o njegovoj veličini, kompliciranosti izrade, vremenu sušenja te o ukrasu koji izrađuje. Upravo zahvaljujući Facebook stranici, Avangard Art anđelčići i ostale rukotvorine ovog brenda postali su popularni i izvan Hrvatske, a ova umjetnica je surađivala s našim ljudima koji žive u Švicarskoj, Njemačkoj, Japanu, Kini, Kanadi.

Komentirajte prvi

New Report

Close