Na portalu Istraturista u tijeku natječaji za gotovo 200 zakupa i potkoncesija, a uskoro i natječaji za ostale nabavke

Autor: Sponzorirani članak , 23. studeni 2015. u 07:15
Na portalu Biz.Istraturist.hr dostupni su svi otvoreni natječaji Istraturista, na koje se mogu prijaviti svi koji žele ostvariti poslovnu suradnju s ovom turističkom kompanijom iz Umaga

Na portalu Biz.Istraturist.hr dostupni su svi otvoreni natječaji Istraturista, na koje se mogu prijaviti svi koji žele ostvariti poslovnu suradnju s ovom turističkom kompanijom iz Umaga.

Turistička kompanija Istraturist Umag pokrenula je korporativne web stranice Biz.Istraturist.hr, na kojima objavljuje sve natječaje za poslovna partnerstva. Natječaji su razvrstani u pet kategorija: radovi na investicijama i održavanju, nabava za kontinuirane potrebe, jednokratna nabava roba i usluga, zakupi/potkoncesije te posao u Istraturistu.

Natječaji Istraturista za nova radna mjesta i nabavke za kontuinirane potrebe objavljuju se cijele godine, natječaji za zakup ili potkoncesiju objekata već su u tijeku i nastaviti će se do svibnja 2016. godine. Od prosinca do svibnja na Biz.Istraturist.hr izlazit će natječaji za nabavku roba i usluga za opremanje interijera, vodoopskrbu i odvodnju, građevinsko obrtničke radove, tehnologiju kuhinja, barova i integrala, električne i strojarske instalacije, bazenske tehnike i hortikulturu.

"Istraturist je društveno odgovorna kompanija koja posluje po tržišnim pravilima. Poslovanje želimo učiniti efikasnijim i transparentnijim, a to znači i omogućiti suradnju svima koji žele postati naši partneri. Pozivam naše poslovne partnere, kao i sve one koji to žele postati da nam se jave putem stranica Biz.Istraturist.hr", poručio je direktor Istraturista Ronald Korotaj.

Svi koji žele imati uvid u otvorene natječaje Istraturista mogu na stranicama Biz.Istraturist.hr ostaviti svoju email adresu, a informaciju o natječaju dobivat će newsletterom na dan njegove objave.

Uz natječaje, na stranici Biz.istraturist.hr objavljivat će se i druge informacije prema prosudbi ili zakonskim obvezama Istraturista.

New Report

Close