Zadnji tjedan prijava za najprestižniju poduzetničku nagradu

Autor: Promo , 03. studeni 2017. u 10:18
Foto: press

U prva tri izdanja za nagradu EY Poduzetnik godine ukupno se natjecalo više od 90 poduzetnika iz svih krajeva Hrvatske.

Prijave za sudjelovanje u ovogodišnjem programu EY Poduzetnik godine privode se kraju, a zadnji dan za prijave je petak, 10. studenoga. Svi poduzetnici koji smatraju kako imaju zanimljivu i inspirativnu poduzetničku priču mogu se prijaviti u samo nekoliko koraka putem web stranice ey.com/hr/eoy, a sudjelovanje u programu je potpuno besplatno.

Poznajete uspješne poduzetnike?

Uz osobne prijave istim putem moguće je i predložiti kandidate za sudjelovanje u programu koji na globalnoj razini promovira postignuća najboljih poduzetnika. EY Poduzetnik godine danas se provodi u više od 60 zemalja diljem svijeta, a u Hrvatskoj se održava četvrtu godinu za redom.

Tko su dosadašnji pobjednici

U prva tri izdanja za nagradu EY Poduzetnik godine ukupno se natjecalo više od 90 poduzetnika iz svih krajeva Hrvatske, a prestižnu titulu i mjesto među svjetskim finalistima ponijeli su Alan Sumina i Zoran Vučinić iz tvrtke Nanobit (2014.), Đuro Horvat iz tvrtke Tehnix (2015.) te Marko Pipunić iz tvrtke Žito (2016.). I ove godine odluku o finalistima i pobjedniku donosi nezavisni žiri na čelu s Emilom Tedeschijem, a u kojemu su uz dosadašnje pobjednike i Nenad Bakić, Saša Cvetojević, Vedrana Jelušić Kašić te prof. dr. sc. Lajoš Žager.

Preko nagrade do svjetske pozornice

Nagrada EY Poduzetnik godine posebna je i po svojoj globalnoj završnici, na kojoj se za titulu najboljeg na svijetu natječu svi nacionalni pobjednici. Među njima tako će se četvrtu godinu za redom naći i hrvatski predstavnik, osoba koja će ponijeti titulu hrvatskog EY Poduzetnika godine 2017. Svjetska dodjela održava se već tradicionalno u Monacu, a hrvatski predstavnik imat će priliku predstaviti svoju poduzetničku priču pred svjetskim auditorijem te kolegama, nacionalnim pobjednicima iz svih krajeva svijeta.

New Report

Close