Otvoreni upisi na najtraženije Mini MBA programe – iskoristite promo kotizacije!

Autor: Promo , 25. listopad 2018. u 09:07
Foto: promo

Mini MBA ekskluzivni su i specijalizirani edukacijski programi koji polaznicima pružaju priliku da slobodno i otvoreno razmjenjuju poglede i iskustva s eminentnim liderima i predavačima iz regije, kao i kolegama iz različitih industrija.

Svaka tvrtka na čelu nekog odjela, sektora, službe, organizacijske jedinice i/ili cijele organizacije ima šefa. No, to ne znači nužno da je ta osoba u isto vrijeme i pravi vođa, lider. Da bi on to postao i bio 'zvijezda' vodilja svojim podređenim zaposlenicima prema ostvarenju ciljeva, koji ga poštuju i cijene, neophodno je da ima adekvatan stil vođenja koji drugi odobravaju i koji drugima odgovara. Osim toga, potrebno je i da mimo mekih vještina posjeduje i određena stručna i specijalistička znanja kako bi mogao adekvatno nadzirati svoje ljude i biti vrhunski vođa, lider.

Mini MBA programi koje organizira Mirakul Edukacijski centar odgovor su na potrebne vještine kod vođa gdje polaznici kroz trodnevne edukacijske programe stječu potrebna znanja i vještine kako bi postali vrhunski manageri.

Trenutno su u tijeku upisi druge generacije polaznika na Mini MBA – Premium management skills te pete generacije polaznika na Mini MBA – Executive Leadership.

Mini MBA – Premium management skills započinje 9. studenoga 2018. u Kongresnom centru FORUM u Zagrebu prema sljedećem rasporedu:

Mini MBA – Executive Leadership s edukacijom započinje 15. studenoga 2018., također u Kongresnom centru FORUM u Zagrebu, a polaznici će, kroz tri optimalno raspoređena modula, učiti od vrhunskih stručnjaka s bogatim predavačkim i managerskim iskustvom. U nastavku donosimo pregled programa po modulima:

Module je moguće upisati i pojedinačno, a sve dodatne informacije o programu, predavačima i uvjetima upisa mogu se naći na web stranicama: Mini MBA – Premium management skills i Mini MBA – Executive Leadership

New Report

Close