Naučite upravljati financijama i steknite uvjerenje Ovlaštenog Financijskog Menadžera

Autor: Poslovni.hr , 09. listopad 2018. u 10:13
Foto: promo

Naučite čitati, razumjeti i samostalno izraditi financijske izvještaje poduzeća, putem prezentacije modela i analiza koje zahtijevaju i primjenjuju banke i druge financijske institucije prilikom odobravanja kredita i kreditiranja pojedinih projekata.

Ne postoji niti jedna djelatnost koja u svojoj biti nema ekonomsku logiku i financijsku računicu; primijenjeno na poslovanje, to je efikasna upotreba ograničenih resursa i razlika između prihodovanog i uloženog. 

Naučite čitati, razumjeti i samostalno izraditi financijske izvještaje poduzeća, putem prezentacije modela i analiza koje zahtijevaju i primjenjuju banke i druge financijske institucije prilikom odobravanja kredita i kreditiranja pojedinih projekata. 

Kroz računovodstvenu, financijsku i analizu scenarija možete se upoznati s različitim analitičkim sredstvima i tehnikama pomoću kojih se podatci iz financijskih izvještaja pretvaraju u upotrebljive informacije relevantne za kvalitetno upravljanje i vrednovanje stanja poduzeća, kao i dijagnosticiranje poslovnih problema i njihovo rješavanje. 

Kako je za kvalitetan rad poduzeća neophodan dobar uvid u poslovne, odnosno managerske izvještaje, polaznici će se detaljno upoznati s važnošću kontrolinga.  Posebna pozornost usmjerit će se ka financijskom kontrolingu i svim njegovim funkcijama, te time pokazati da je njegova uloga daleko šira od pukog izvještavanja (reporting). 

Mirakul Financijska Akademija sastoji se od 6 redovnih modula, ukupnog trajanja 56 nastavna sata. Trajanje programa je od 18. listopada 2018. do 7. veljače 2019., a voditelj programa je Nikola Nikšić, CMC. 

MODUL I (18. – 19. listopada 2018.) 
Analiza financijskih izvještaja

MODUL I (26. listopada 2018.) 
Procjena vrijednosti poduzeća 

MODUL III (8. studenoga 2018.)
Kako prepoznati i razumjeti računovodstvene manipulacije 

MODUL IV (21. studenoga 2018.)
Financijsko planiranje i upravljanje s likvidnošću

MODUL V (6. prosinca 2018.) 
Managersko računovodstvo u poslovnom upravljanju 

MODUL VI (7. veljače 2019.)
Managerski izvještaji iz kontrolinga 

IZBORNI MODUL (9. studenoga 2018.) 
RESULTS BASED BUDGETING AND BUSINESS PLANNING – Uspostavljanje sustava ključnih indikatora (KPI) i kreiranje operativnog plana s budžetiranjem

IZBORNI MODUL (28. – 29. studenoga 2018.)
Izrada investicijske studije/planiranje i ocjena isplativosti investicije 

Akademija je namijenjena poduzetnicima, djelatnicima u računovodstvu i financijskim odjelima, bankarima, portfolio enadžerima, brokerima, investicijskim i financijskim analitičarima, investicijskim savjetnicima, individualnim i portfolio investitorima, risk menadžerima i analitičarima. 

Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Po završetku programa svi polaznici će dobiti uvjerenje Ovlaštenog Financijskog Menadžera (CFO) i biti osposobljeni za napredno upravljanje financijama i donošenje najzahtjevnijih poslovnih odluka. 

Sve  dodatne  informacije  o programu, predavačima i uvjetima upisa mogu se pronaći na web stranici.

Komentirajte prvi

New Report

Close