Certificirana poduzeća nalaze se u Klubu poželjnih partnera

Autor: Sponzorirani članak , 02. svibanj 2016. u 16:02
Foto: Thinkstock

Biti prepoznat kao pouzdan, siguran i poželjan partner, želja je svih uspješnih poduzeća. Certificiranje poslovne izvrsnosti uobičajena je praksa u međunarodnom okruženju kojom poduzeća jačaju svoj ugled i povjerenje kako na domaćem, tako i u međunarodnom okruženju. Certifikat bonitetne izvrsnosti, kao dokaz uspješnosti u poslovanju, rezultat je složene analize, jedinstvene za sva europska tržišta, a temelji se na analizi godišnjih financijskih izvještaja i predstavlja službenu potvrdu uspješnosti u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci.

Certificirana tvrtka jača svoj ugled, dokazuje da je pouzdan i poželjan partnere te jača svoju poziciju na tržištu Europe. Korištenjem Certifikata bonitetne izvrsnosti tvrtka dokazuje da je uspješna, kvalitetna te spremna za dugogodišnju uspješnu suradnju.

Bisnode poduzećima koja su nositelji Certifikata nudi i mogućnost da se priključe Klubu poželjnih partnera, gdje su na jednom mjestu objedinjeni nositelji certifikata. Poduzeća koja se nalaze u Klubu poželjnih partnera stvaraju atmosferu povjerenja, postaju poželjni partneri, stavljaju se u uski krug uspješnih i sigurnih poslovnih subjekata.

Sve dobitnike Certifikata bonitetne izvrsnosti, Bisnode dodatno ističe i prezentira cjelokupnoj poslovnoj javnosti na portalu Poslovna.hr. 

Na portalu, na profilu svakog pojedinog poduzeća koji je nositelj Certifikata postavljena oznaka „nositelj Certifikata bonitetne izvrsnosti“ za 2015-tu godinu uz pripadajuću ocjenu bonitetne izvrsnosti.. Je li i Vaše poduzeće potencijalni nositelj Certifikata za besplatno provjerite slanjem neobvezujućeg upita putem web stranice .

New Report

Close