Uskoro drugo izdanje velike softverske konferencije Change

Autor: Poslovni.hr , 06. srpanj 2017. u 09:21
Foto: Promo

Prošlogodišnji, ujedno i prvi, Change polučio je nevjerojatan uspjeh i doslovno se tražila karta više.

Nakon izuzetnog uspjeha prvog izdanja softverske konferencije Change posvećene enterprise rješenjima, KING ICT najavljuje njezino drugo, još veće i sadržajem bogatije izdanje koje će se održati 21. listopada 2017. u prostorima zagrebačke tvornice čokolade Kraš.

Na ovogodišnjem Changeu brojni će stručnjaci iz ICT sektora iz Hrvatske i svijeta govoriti o trendovima pri razvoju softvera za enterprise rješenja, o provjerenim metodologijama i najboljim praksama softverskog svijeta.

Što nas očekuje na ovogodišnjem Changeu otkriva Roko Roić, direktor sadržaja konferencije: 'Prošlogodišnji, ujedno i prvi, Change polučio je nevjerojatan uspjeh i doslovno se tražila karta više. Ove godine nastavljamo i nadograđujemo ono što smo započeli prošle, a to je konferencija bazirana na otvorenosti i tehničkoj izvrsnosti u enterprise razvoju softvera. Rezultati pokazuju da je ovo tip konferencija kakav je softverska zajednica tražila i trebala – konferencija koja nije vendorski obojena, koja je otvorena za različite tehnologije i na kojoj nema sponzoriranih predavanja. Ove godine želimo biti još bolji s 50 posto više predavanja i trećim trackom. Posjetitelji će imati priliku ponovno slušati najbolje ocijenjene predavače iz 2016. Geertjana Wielenga i Viktora Farčića kao i nekoliko zvučnih iznenađenja o kojima ćete imati priliku saznati na webu konferencije. Slušali smo vaše komentare pa ove godine uvodimo dulja predavanja za detaljniju obradu tema i cjelovite radionice od nekoliko sati ili čak dana u pred-konferencijskom periodu. Teme su i ove godine tehnološke, ali imamo i stream za metodologiju i procese.'

Prošlogodišnji Change polučio je izuzetan uspjeh i privukao preko 350 sudionika i sudionica iz ICT sektora Hrvatske i regije. Na konferenciji se održalo 20 diskusija i panela, a sudjelovalo je 25 predavača među njima Nenad Bakić koji je pokrenuo STEM revoluciju, Matjaž B. Jurič, profesor na sveučilištima u Ljubljani i Mariboru i autor desetak knjiga o enterprise razvoju softvera i brojni drugi.

'I ove godine konferencija se održava u tvornici Kraš koja nas je jednostavno oduševila. Usprkos dvorani više, broj posjetitelja je ograničen na 350 stoga svoju ulaznicu osigurajte što prije jer je prošlogodišnja konferencija bila rasprodana tjedan dana prije službenog početka.' naglasio je Roić.

Trenutno su putem Entrio sustava u prodaji dostupne early bird ulaznice po cijeni od 100 kuna, odnosno 60 kuna za studente. Informacija o konferenciji pratite na službenom webu, Facebooku ili Twitteru konferencije.

Komentirajte prvi

New Report

Close