“MIB on tour” – predstavljanje MIB poslovne škole u Zagrebu

Autor: Poslovni.hr , 06. svibanj 2015. u 16:14
Foto: MBA Croatia

Nakon kratkog predstavljanja MIB poslovne škole, jedan od članova voditi će sve okupljene kroz rješavanje Harvard Business Case-a o strateškom marketingu i strateškom upravljanju.

U Zagrebu, 14. svibnja 2015. godine će se održati konferencija poslovne škole MIB, jedne od vodećih internacionalnih poslovnih škola. Konferencija će se održati u prostorijama kongresnog centra Forum Zagreb u sklopu Green Gold centra sa početkom u 18h.

Nakon kratkog predstavljanja MIB poslovne škole, jedan od članova voditi će sve okupljene kroz rješavanje Harvard Business Case-a o strateškom marketingu i strateškom upravljanju. Ova metodologija je interaktivne prirode, odnosno je zamišljena kao diskusija umjesto klasičnog predavanja. Polazeći od stvarne situacije, sudionici će imati mogućnosti sudjelovati u raspravi kako bi analizirali probleme, razumjeli radnje i raspravili moguća rješenja. Marketinške vještine nisu potrebne za sudjelovanje na konferenciji, no sudionici su pozvani da svoje stavove podijele sa ostalim kolegama i članovima.

Po završetku predavanja, na networking koktelu, svi će zainteresirani osobno imati priliku upoznati neke od vodećih ljudi škole. To će biti izvrsna prilika za razgovor o iskustvu, mogućnosti za buduću karijeru, nastavni plan i program, upisu i mogućnostima financiranja.

Ulaz na konferenciju je besplatan, potrebno prijaviti se preko Entrio weba na ovom linku. Nakon poslane prijave svi će biti kontaktirani od strane škole te će dobiti studiju slučaja koja će se koristiti tokom konferencije.

 

O školi

MIB je internacionalna škola sa sjedištem u Trstu, Italija i nudi Master, MBA te ostale napredne poslovne programe.

Poslovnu školu MIB osnovali su, kao neprofitnu organizaciju, vodeće internacionalne kompanije poput Generali, Allianz, Illycaffe ili Fincantieri te sveučilište.

Školu i njene programe su prepoznale brojne rejting agencije, akreditacijska tijela i agencije za regrutiranje kadrova u Italiji i Europi.

MIB poslovna škola u brojkama:

  • zastupljeni u 80 zemalja (između 2003. i 2014.g.)
  • 50% internacionalnih studenata (Full-time Master programi)
  • 2300 Alumnae članova u svijetu
  • više od 50 sponzora i partnera
  • MBA & Master programi su akreditirani od strane AMBA – EPAS – ASFOR

 

O udruzi

MBA Croatia je udruženje polaznika i diplomanata MBA studija u Republici Hrvatskoj. Djelatnost Udruge je okupljanje i suradnja studenata na MBA studijima u zemlji i inozemstvu, organizacija predavanja i seminara, povećanje poznatosti prednosti studija MBA, povezivanje MBA studenata i diplomanata u poslovnim i društvenim aktivnostima.

Kontakt za informacije:

Goran Marinov

e-mail: goran.marinov@mba-croatia.com

Komentirajte prvi

New Report

Close