Ako nemate kvalitetan web shop, vjerojatno gubite više nego što možete zamisliti

Autor: Promo , 26. listopad 2017. u 08:28
Foto: Promo

Program se sastoji od 7 modula ukupnog trajanja 42 nastavnih sati, a provodit će se od 4. studenoga do 16. prosinca 2017. godine.

Broj web trgovina, web kupaca, ali i povjerenja u online trgovine se povećava iz godine u godinu. Uspješno vođenje web trgovine i bilo kakvog oblika eCommerce poslovanja iznimno je kompleksno i zahtjevno, te uz izbor proizvoda i usluga koji se nude, predstavlja ključ uspjeha i rasta prometa, ili neuspjeha i propasti biznisa.

Zato je Udruga eCommerce Hrvatska u suradnji s Mirakul Edukacijskim centrom odlučila pokrenuti eCommerce Akademiju. Na eCommerce Akademiji ćete saznati što sve morate znati prije pokretanja web shopa, kako eliminirati početničke greške koje bi vas mogle skupo stajati i kako uspješno upravljati web shopom.

Program se sastoji od 7 modula ukupnog trajanja 42 nastavnih sati, a provodit će se od 4. studenoga do 16. prosinca 2017. godine.

Svaki od modula daje polaznicima teorijska znanja, kao i uvid u najbolje primjere iz prakse – od samih početaka, tj. pokretanja web shopa, preko marketinga, analize, optimizacije, pisanja za web shopove, psihologije prodaje, customer carea, pa do neizostavnih pravnih aspekata online trgovina. Ključni benefiti koji će polaznici akademije steći su upravo insiderske informacije naših predavača, lidera u svojim područjima. Cilj Akademije je u potpunosti pripremiti polaznike za samostalno pokretanje, vođenje i optimizaciju online trgovina.

Pregled modula:

MODUL 1: Osnove web trgovine (4.studenoga 2017.)

MODUL 2: Pokretanje i razvoj webshopa (11. studenoga 2017.)

MODUL 3: Digitalni marketing za webshopove (18. studenoga 2017.)

MODUL 4: Pisanje za web i psihologija prodaje (25. studenoga 2017.)

MODUL 5: Analiza i optimizacija webshopa (2. prosinca 2017.)

MODUL 6: Prigovori i customer care (recenzije, baze, CRM,) (9. prosinca 2017.)

MODUL 7: Kako uskladiti web shop sa zakonima (16. prosinca 2017.)

Voditelj programa: Marcel Majsan

Prijavu i predbilježbu na cijeli program eCommerce Akademije, ili samo na module koji vas zanimaju, možete napraviti putem Mirakul web stranice: www.mirakul.hr/akademija/e-commerce-akademija

Svi članovi Udruge eCommerce Hrvatska i klijenti Mirakula ostvaruju 30 % popusta na redovnu cijenu eCommerce Akademije.

Pokrovitelj programa je DPD Croatia. Medijski pokrovitelji su JaTrgovac i BIZdirekt.

New Report

Close