Zagrebački start-up Qualia dobio partnera iz Kolumbije

Autor: Poslovni.hr , 21. studeni 2012. u 10:52
Press foto

Partneri ostvaruju dodatnu zaradu prodavajući BusinessQ licence i izvršavajući vezane specijalizirane IT usluge.

Zagrebačka tvrtka Qualia, koja je razvila BusinessQ softver za poslovnu inteligenciju, izvještavanje i vizualizaciju podataka pokrenula je Partner program. Prvi partner izvan Hrvatske s kojim je dogovorena suradnja je tvrtka Capital Park Group iz Kolumbije koja će djelovati na području Latinske Amerike, priopćeno je iz  zagrebačke tvrtke.

Iz Qualie poručuju kako je njihov Partner program namijenjen i svim IT tvrtkama u Hrvatskoj koje zanima proširenje portfelja proizvoda i usluga modernom, inovativnom i cjenovno pristupačnom BusinessQ platformom za poslovnu inteligenciju.

BusinessQ je softver koji menadžerima, analitičarima ili kontrolingu omogućuje uvide u poslovanje nužne za donošenje boljih poslovnih odluka. Kako se ističe u priopćenju, taj softver tvrtkama pomaže da na vrijeme uoče skrivene uzorke u svojim podacima, da pravovremeno prepoznaju poslovne probleme ili da pronađu korisne poslovne prilike u svojim sirovim transakcijskim podacima – od nadgledanja Prodaje, kontrole stanja Zaliha, mjerenja poslovnog uspjeha, do praćenja Ključnih Pokazatelja Poslovanja.

Partneri ostvaruju dodatnu zaradu prodavajući BusinessQ licence i izvršavajući vezane specijalizirane IT usluge, dok partnerovi klijenti dobijaju modernu BI platformu i dodatnu vrijednost, bez dodatnih troškova za nove servere ili licence bilo kojeg tipa, ističu iz Qualie.

U Qualii naglašavaju i kako se u Partner program ulazi bez naknade, a dobiva se besplatna podrška, edukacija BusinessQ i pomoć u svakom smislu. Nadaju se mrežom partnera ostvariti ideju “BI za sve i svakoga” te napominju kako rješenja poslovne inteligencije nisu više samo za najveće tvrtke, nego kako ih trebaju i oni najmanji.

Komentirajte prvi

New Report

Close