VIDEO: Druga sezona Poslovanja na kvadrat uspješno privedena kraju, evo kako je izgledala završnica

Autor: Poslovni.hr , 02. lipanj 2014. u 19:22
Video screenshot / Neuralab

Dojmovi o projektu vrlo su dobri, a tvrtke kandidati njegovu su završnicu dočekale obogaćene korisnim znanjem i savjetima koji će im pomoći u daljnjem poslovanju.

Druga sezona projekta "Poslovanje na kvadrat" uspješno je privedena kraju!

Dojmovi o projektu vrlo su dobri, a tvrtke kandidati njegovu su završnicu dočekale obogaćene korisnim znanjem i savjetima koji će im pomoći u daljnjem poslovanju, zaključak je susreta kandidata, stručnjaka i partnera projekta koji se nedavno održao u zagrebačkom sjedištu Vipneta, glavnog pokrovitelja.

Podsjetimo, "Poslovanje na kvadrat" projekt je Poslovnog dnevnika kojem je cilj pomoći malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima. U finale druge sezone ušla su četiri poduzeća: Delicia iz Buzeta te zagrebačke tvrtke Bugigraf, Mihoković i Ulola. Finalisti su dobili priliku polugodišnje suradnje s business coachem Goranom Blagusom i financijskim stručnjakom Filipom Jelićem, koji su s predstavnicima tvrtki održali niz sastanaka i radionica kako bi se upoznali s njihovim radom i proizvodima te im dali smjernice za unapređenje poslovanja.

Na završnom susretu Blagus i Jelić analizirali su svoj rad s kandidatima, a predstavnici tvrtki finalista podijelili su svoje dojmove sa sudjelovanja na projektu.

Pogledajte reportažu i saznajte kako je bilo na završnici druge sezone Poslovanja na kvadrat:

Produkcija videa: Neuralab

Komentirajte prvi

New Report

Close