Dijele se stipendije za Cotrugli Business School

Autor: Poslovni.hr , 03. ožujak 2013. u 22:00
Dijeli se 12 MBA stipendija u vrijednosti 105 000 eura

Poslovni dnevnik i Večernji list nagrađuju s 12 MBA stipendija u vrijednosti 105.000 eura.

Poslovni dnevnik i Večernji list nagrađuju hrvatsku poslovnu javnost s 12 MBA stipendija u vrijednosti od 105.000 eura za jedine međunarodno akreditirane MBA programe u Hrvatskoj na Cotrugli Business School.

MBA program je vodeći standard svjetske poslovne edukacije, koji polaznicima donosi veću konkurentnost prilikom zapošljavanja i napredovanja u karijeri. Cotrugli Business School, međunarodna poslovna škola, koji provodi MBA programe, svoje centre ima u Zagrebu i Beogradu, urede u Ljubljani i Sofiji, a broj poslovnjaka iz čitave regije koji su pohađali njezine edukacijske programe prelazi 10 tisuća.Selekcijskom procesu za dobivanje stipendije mogu pristupiti svi koji znaju engleski jezik, imaju fakultetsku diplomu i potrebno radno iskustvo koje ovisi o programu za koji se prijavljuju.  Stipendije se dodjeljuju za dva različita programa, MBA program i Executive MBA program, te se u svakoj kategoriji dodeljuje jedna puna i pet polovičnih stipendija.MBA program je pripremljen za potrebe junior managera te se održava u tjednim modulima na različitim lokacijama u regiji.

Uvjeti za prijavu su minimalno tri godine radnog iskustva, znanje engleskog jezika i fakultetska diploma. Executive MBA program namijenjen je višem managementu i poduzetnicima, a predavanja se održavaju jedan produženi vikend mjesečno u Zagrebu uz minimalni izostanak s radnog mjesta. Uvjeti za prijavu za stipendiju su minimalno pet godina relevantnog radnog iskustva, završen fakultet i znanje engleskog jezika. Prijave za 12 MBA stipendija, kojima se može pristupiti na stranicama međunarodne poslovne škole Cotrugli, primaju se do 1. travnja. Selekcijski proces najboljih kandidata održat će se 27. i 28. travnja u Zagrebu. Dobitnica prošlogodišnje Executive MBA stipendije Nikolina Dizdar Čehulić, voditeljica GBS General Electica za jugoistočnu Europu, istaknula je da joj je stipendija omogućila pristup novim poslovnim znanjima i iskustvima. "Već samim sudjelovanjem u procesu natječaja za stipendije ulazite u pozitivno okruženje sudionika s različitim profesionalnim iskustvima, ali istim ciljem, daljnjim unapređivanjem svojih vještina i rezultata", rekla je Čehulić.

Komentirajte prvi

New Report

Close