Advanced Program in Business 2013. započinje predavanjem prof. Williama Barnetta sa sveučilišta Stanford

Autor: Poslovni.hr , 18. siječanj 2013. u 13:45
William Barnett

U organizaciji Instituta za inovacije uz generalno partnerstvo Školske knjige i Zubak Grupe, u veljači započinje executive education program Advanced Program in Business.

U organizaciji Instituta za inovacije uz generalno partnerstvo Školske knjige i Zubak Grupe,  u veljači započinje executive education program Advanced Program in Business (www.apb.hr). I ove godine visoka kvaliteta renomiranih svjetskih profesora te kvaliteta polaznika – vodećih regionalnih managera, garantiraju kvalitetu APBa. S obzirom na njihovu aktivnu ulogu u generiranju znanja i uredništvo prestižnih znanstvenih časopisa, APB profesori omogućavaju uvid u ključne trendove koji će oblikovati budućnost pojedinih disciplina poslovne ekonomije.

S obzirom da APB predstavlja jedan od vodećih executive education programa u svijetu, te činjenicu da na njemu predaju najbolji svjetski profesori, Institut za inovacije se povezao s dva izvrsna generalna partnera, Školskom knjigom i Zubak Grupom, kako bi se osigurala visoka kvaliteta programa u svakom segmentu. Između ostalog, kao sastavni dio partnerstva, predavanja će se održavati u prostorima Školske knjige, Masarykova 28, a sve profesore pratiti će luksuzni i pouzdani automobili AutoZubaka. Pored zajedničkog rada na osiguravanju kvalitete APBa, potpisivanje partnerstva predstavlja značajan korak i u razvoju managementa Zubak Grupe i Školske knjige s ciljem razvoja novih proizvoda i usluga koji će još bolje služiti klijentima.

Program će započeti predavanjem prof. Williama Barnetta sa Stanforda na temu Leadership and Competitive Strategies: Managing Innovation. Predavanje se, u osnovi, fokusira na dva aspekta: uloga menadžera za uspješnost kompanije i uloga strategije za rast kompanije. Prof. Barnett je voditelj katedre za Strategiju i Liderstvo na Stanford sveučilištu. Prepoznatljiv je po bestselling knjizi The red queen competition u kojem prikazuje konkurentsku dinamičnost te kao blogger koji utječe na stavove top managera svijeta.

Upisi na program još uvijek su u tijeku, sve informacije možete pronaći ovdje.

Kako bismo osigurali networking i vrhunsko obrazovanje i poduzetnicima, koji su u fazi početnog rasta teško mogu sami priuštiti takvu investiciju, zajedno s generalnim partnerima i medijskim partnerima (Večernji list, Lider, Poslovni dnevnik), pokrenuli smo program stipendiranja. Pozivamo sve poduzetnike da se prijave na natječaj za dodjelu stipendija za APB  do 21.01.2013. Stipendije se dodjeljuju za poduzetnika i poduzetnicu koji su implementirali svoje ideje na tržište. Prijave će se ocjenjivati na temelju: kvalitete projekta, kreativnosti ideje, te očekivanog utjecaja i uspjeha projekta. Više o natječaju za stipendije možete pronaći na sljedećem linku.

Komentirajte prvi

New Report

Close