Luksuzne vile u zagrebačkim Mlinovima spremne za prve stanare

Autor: Objava za medije , 23. prosinac 2014. u 13:05

Četrnaest stambenih objekata sagrađenih u zagrebačkom naselju Mlinovi spremno je postati nečijim domovima.

Četrnaest stambenih objekata sagrađenih u zagrebačkom naselju Mlinovi spremno je postati nečijim domovima. Naime, projekt Mlinovi Hills tvrtke Yeoman d.o.o. dovršen je. Čitav kompleks arhitektonski su osmislili arhitekti svjetski poznatog ureda iz Velike Britanije, Chapman Taylor, koji su se pri realizaciji kompleksa vodili idejom da stvore luksuzni kompleks s obiteljskim kućama. Tako su nastale Ville Allegro, Ville Vivo i Ville Largo smještene na sjeveroistočnom dijelu Zagreba kroz čije prozore, terase, balkone i vrtove puca pogled na Sljeme i Medvednicu te koje su od strogog centra Zagreba udaljene nekoliko minuta vožnje automobilom.

Vile Allegro, Largo i Vivo namijenjene su svima koji žele živjeti u modernim, luksuzno sagrađenim objektima s najsuvremenijom opremom i sustavima grijanja, hlađenja kao i daljinskog upravljanja u kućama, kažu iz PR agencije Drimia d.o.o.                                                             

Ville Allegro i Ville Largo samostalni su objekti, ukupno ih je 11 i predstavljaju luksuz u svakom pogledu, dok su elitne Ville Vivo dvojni objekti i ima ih ukupno tri.

Villa Allegro ima devet, i svaka ima oko 400 četvornih metara s pripadajućom okućnicom. Vile imaju velike spavaće sobe i prostor za walk-in garderobu. Na posljednjoj etaži Villa Allegro nalazi se wellness zona s pripadajućom kupaonicom, kao i krovna terasa. Svaki od objekata ima vanjski bazen uz najsuvremeniji sustav čišćenja koji uključuje robota koji uklanja nečistoće iz bazena te opciju grijanja vode ako to stanari žele. Drveni podovi osiguravaju toplinu objektu kao i dvostruki izolacijski sustav na prozorima od drvene stolarije, a svakako valja spomenuti i kamin.

Dvije Ville Largo također se prostiru na 400 četvornih metara, no konceptualno su riješene tako da ulaskom u vile ulazite u zonu za odmor, wellness oazu koju od okućnice dijele staklene stijenke vrhunske izrade i savršene izolacije. Sauna, deluxe salon i unutarnji bazen osigurat će stanarima odmor nakon naporna radnog dana ili uživanje u vikend trenucima uz najdraže. Na gornjoj etaži je prostrani dnevni boravak s kaminom i staklenim podom kroz koji pogled puca na unutarnji bazen u prizemlju, prostrana spavaća soba, kuhinja i kupaonica. Villa Largo ima ukupno dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, kamin, bazen, terasu, balkon i vrt. Kao i Villa Allegro, Largo ima ugrađena dizala, njome se upravlja sustavom pametne kuće. Uz iPhone ili iPad jednostavno je namjestiti grijanje, hlađenje, otvaranje i zatvaranje žaluzina te upravljati svime u kući.

Tri Ville Vivo predstavljaju dvojne objekte koji osiguravaju visoki stil života budućim stanarima. Iz dnevnog boravka u prizemlju kuće pruža se pogled na jacuzzi u vrtu vile. Vile Vivo imaju tri spavaće sobe, kamin, dvije kupaonice, centralno plinsko grijanje, terasu i balkon.

Svaki objekt opremljen je vrhunskim ThyssenKrupp Synergy Blue ili Synergy S dizalima. U objektima su Viessmannovi bojleri, Jaga grijači, podno grijanje danskog proizvođača Danfossa, Mitsubishi klima, sustav ventilacije njemačkog MAICO-a, a u spa zonama i u prostorijama gdje su bazeni zrak suše sustavi njemačke tvrtke Gee. Kuće su opremljene pametnim sustavom GIRA KNX. Prozori, proizvođača HOLZ-SCHILLER, su troslojni izrađeni od drveta hrasta i bora bez šavova debljine 89 mm. Izvanjski dio prozora prekriven je alu profilom za dodatnu termo zaštitu u izvedbi njemačke tvrtke Gutmann. Stakla su također ugrađena za dodatnu termo izolaciju, sustav otvaranja je iznutra vješto dizajniran, jedva primjetan, a tu je i zvučna izolacija.

Svi elementi ugradnje su od austrijskog proizvođača Maco i njemačkog Siegenia-Aubi. Žaluzine i zastori montirani su u svim kućama, a za električno podizanje odgovoran je Thyssen sustav, Alukon i VBH.  Bazeni i sva pripadajuća oprema su od talijanskog proizvođača Busatta Piscine, a ugrađena je i moderna oprema čišćenja i filtriranja koja odgovara najvišim ekološkim standardima. Svi bazeni su opremljeni RGB rasvjetom koja je povezana sa sustavom pametne kuće. Vanjski bazeni imaju i pripadajuće tuševe, unutarnji bazeni imaju i sustav grijanja koji je opcionalan za vanjske bazene, te svaki bazen ima pripadajućeg robota za čišćenje koji čisti podove i stranice bazena.                

U svim objektima su kupaonice opremljene opremom najpoznatijih europskih tvornica, kao što su ekskluzivna Porcelanosa, Hansgrohe Axor Starck i Duravit AG. U vilama Mlinova Hills sve kuće imaju drvene podove, grijanje je centralno plinsko kojim stanari sami upravljaju. Sve informacije o objektima, njihovoj raspoloživosti i cijenama dostupne su na internetskoj stranici www.mlinovihills.com.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close