FOTO: Luksuzna vila u mirnom kraju blizu je plaže i ljekovitog blata

Autor: Poslovni.hr , 12. ožujak 2017. u 10:30
Foto: Opereta

Na uređenoj okućnici nalazi se vanjski tuš, veliki roštilj od prirodnog kamena, kameni stol i sudoper, a moguće je parkirati i nekoliko vozila.

Luksuzna vila nalazi se u mirnom i sigurnom Karinu Gornjem te se sastoji od dva zasebna stana, s odvojenim ulazima. U prizemlju je prostrani dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja, kupaonica, spavaća soba, toalet i garaža. Na prvom katu smještene su tri spavaće sobe, kupaonica, veliki dnevni boravak i potpuno opremljena kuhinja. Obje etaže imaju pripremu za kamin i prostrane terase s pogledom na more, južne orijentacije.

Vila je građena najkvalitetnijim materijalima, otporna je na potrese i klimatizirana. Svi podovi i obje kupaonice su u prirodnom kamenu prve klase, vrhunskom granitu i mramoru. Ova atraktivno uređena vila osigurana je protuprovalnim sustavom s video nadzorom, najboljom tehnikom, električnim krevetima i namještajem vrhunske kvalitete. Na uređenoj okućnici nalazi se vanjski tuš, veliki roštilj od prirodnog kamena, kameni stol i sudoper, a moguće je parkirati i nekoliko vozila. Udaljenost od plaže je 100m, a u neposrednoj blizini je i ljekovito blato. Nekretnina je pripremljena za klasifikaciju 5 zvjezdica.

Opširnije pročitajte na stranicama Operete.

Cijena po m2: 1.496.67 EUR

Površina objekta: 300 m2

Površina zemljišta: 300 m2

Vrsta: Samostojeća

Kvart: Gornji Karin

Tip objekta: Samostojeća

Godina gradnje: 2016

Stanje objekta: Luksuzno

Grijanje: Klima uređaj

Voda: Gradska

Kanalizacija: Vlastita

Dozvole: Uporabna

Vlasnički list: Da

En. certifikat: C

Komentirajte prvi

New Report

Close