TV Bingo se vraća u program HRT-a

Autor: Marta Duić , 31. ožujak 2015. u 22:00
Na starom kanalu s novom ekipom/PIXSELL

Predstavljen novi koncept emisije i novi voditeljski duo.

U Casinu International održana je tiskovna  konferencija Hrvatske Lutrije i HRT-a povodom vraćanja emisiji TV Bingo uprogram javne televizije.

Novi koncept emisije, ali i novi voditeljski par- Tatjanu Jurić i Deana Pelića- gledatelji će vidjeti šestog travnja. ˝Pokušat ćemo zaboraviti da je ta emisija nakratko nestala iz našeg programskog sadržaja. Povratak na HRT je dokaz da s najboljim i najvećim partnerima možemo napraviti sve˝, poručio je Boris Sruk, ravnatelj poslovanja HRT-a. Danijel Ferić, predsjednik uprave Hrvatske Lutrije naglasio je kako ova suradnja traje još od 80-ih godina i kako vjeruje da je ovo samo nastavak uspješne i duge suradnje.

Podjelio je i poslovne rezultate Hrvatske Lutrije za 2014.godinu istaknuvši da dobit iznosi 22 milijuna kuna, što je povećanje za više od 40 posto u odnosu na proteklu godinu. ˝Racionalizacija odosno restrukturiranje su zaslužni za to, a ovaj uspjeh je ostvaren na izrazito kompetitivnom tržištu na kojem postoji 80 registriranih priređivača igara što ga čini još važijim˝, istaknuo je Ferić. Napomenuo je i kako građani mogu zabavom doći do vrijednih dobitaka. Najavio je novitete kao što su live klađenje, te širenje prodajne mreže.

Komentirajte prvi

New Report

Close