RBA će sarmama častiti goste na sljemenskoj skijaškoj utrci

Autor: Josipa Ban,VLM , 29. prosinac 2011. u 16:55

Hrvatski skijaški savez očekuje veliki interes za skijašku utrku na Sljemenu “Vip Snow Queen Trophy”, koja će se održati 3. i 5. siječnja.

Prema njihovim očekivanjima žensku utrku trebalo bi gledati između 8-10 tisuća ljudi dok se na muškoj utrci očekuje njih čak 18 tisuća, istaknuo je Nenad Eror, glasnogovornik HSS. Ovogodišnja utrka ističe se i povoljnijim cijenama karata koje će se kretati od 60 kn za žensku utrku te 100 kn za mušku.

Paket karata za obje utrke iznosi 120 kuna. Valja napomenuti kako su u cijenu karata uključene brojne pogodnosti za gledatelje poput zabavnih sadržaja, nagradnih igra kao i besplatne hrane i pića a ove godine Raiffeisen banka sve će posjetitelje počastiti besplatnim sarmama. Kolika je marketinška vrijednost utrke govori činjenica da je Sljemenska utrka u samo osam godina održavanja postala treća utrka na svijetu.

Prošle godine utrku je gledalo 320 milijuna gledatelja iz 18. zemalja a muška sljemenska slalomska utrka bila je najgledanija od svih utrka Svjetskog kupa. Sljemensku utrku najvećim dijelom, 76 posto, financira HSS preko sponzora, od prodaje karata i TV prava. Ostatak troškova podmiruje se iz državnog proračuna.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Treba to bit samo radi Ivice ali da nema njega isti čas zatvorit i potjerat su tu gamad što se prešetava i obžderava gore

Pod hitno zatvoriti ovo orgijanje na Sljemenu za kvazi VIP-ovce dok poskupljuju režije u Zagrebu,i istražiti koliko je love potrošeno na ovo do sada.
Austrijanci ne prave skijalište ispod 1500 m nadmorske visine ali naši lumeni-lopivi se sjetili napraviti na 1000 m.
Ali nemaju love za žičaru do Sljemena.

New Report

Close