Iz prve ruke čuli što sve digitalna transformacija podrazumijeva

Autor: Saša Paparella , 02. prosinac 2019. u 21:59
Atmosfera s jednog od 15 panela RTL-ove konferencije Digital Shapers

RTL Hrvatska, organizator i veliki zagovornik digitalizacije, na konferenciju je i ove godine doveo relevantne govornike.

Treće izdanje konferencije Digital Shapers u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema okupilo je više od 800 sudionika.

RTL Hrvatska, organizator i veliki zagovornik digitalizacije, na konferenciju je i ove godine doveo relevantne govornike koji tu transformaciju proživljavaju svakodnevno u svom poslovnom okruženju. 

"Raduje me što iz godine u godinu rastemo i zajedničkim snagama ostvarujemo zajednički cilj – utječemo na digitalizaciju procesa u Hrvatskoj te predstavljamo sjajne primjere. Visoko smo postavili ljestvicu i svake godine ju dodatno dižemo i dostižemo. Isto kao i hrvatski digitalci kojima konkurencije ne nedostaje", poručio je Marc Puškarić, predsjednik Uprave RTL-a Hrvatska nakon konferencije.

Cilj je bio okupiti sudionike digitalne transformacije, pokazati najbolje primjere iz prakse i predstaviti konkretna rješenja za kompanije.

Kroz dva dijela programa, na 15 različitih panela i predavanja, s 34 iskusna stručnjaka, posjetitelji su imali priliku iz prve ruke čuti što sve podrazumijeva digitalna transformacija.     

Komentirajte prvi

New Report

Close