FOTO: Branko Ognjenović okusima i mirisima povezao sve dijelove zemlje

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U Novalji su skuhali žgvacet od puretine, za čiju je pripremu bilo potrebno oko 20 kilograma mesa, desetak kilograma povrća i 20-ak kilograma tjestenine.

Uz izložbeni dio, svaki festival poduzetništva, obrta i OPG-a ima i gastronomsku dionicu za koju se svaki put pobrinu snage Majstora kuhara, kulinarskog studija koji vodi poznati hrvatski kuhar Branko Ognjenović i, kako sami kažu, mjesta koje okuplja sve zaljubljenike u gastronomiju i enologiju.

U Novalji su skuhali žgvacet od puretine, za čiju je pripremu bilo potrebno oko 20 kilograma mesa, desetak kilograma povrća i 20-ak kilograma tjestenine. Brojni domaći i strani gosti tako su imali priliku uživati u nekoliko stotina porcija jela koje je inače karakteristično za istarski kraj.

Ognjenović se festivalu Moja poduzetna Hrvatska upravo, između ostalog, i pridružio kako bi okusima i mirisima povezao sve dijelove zemlje. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve