Uloženo 2 milijuna kuna: Na zagrebačkom aerodromu otvorena nova konceptualna trgovina

Bilježe stalni uzlet prodaje, Foto: PD Bilježe stalni uzlet prodaje, Foto: PD

Tvrtka je u Fashion Place na aerodromu uložila 2 milijuna kuna, nudi domaće i svjetske brendove.

Putnici na zagrebačkom aerodromu odsad mogu kupovati i u novoj konceptualnoj trgovini The Fashion Place, u koju je tvrtka SDA Croatia uložila oko dva milijuna kuna, čime ostvaruje nekadašnje najave da će u koncept trgovine na “Franji Tuđmanu” uložiti oko milijun eura. U novom prostoru, uređenom, tvrde, po najnovijim trendovima za ‘putničke trgovine”, strop je ukrašen crvenim kvadratima kao simbolima hrvatskog grba, a nudi se odjeća hrvatskih dizajnera, te modni dodaci (satovi, naočale...) i nakit svjetskih, brendova. Iz SDA ističu da je sve 20 posto jeftinije. U Fashion Placeu moguće je, navode, ostvariti i uslugu Shop&Collect, kupljeno preuzeti nakon povratka s leta u Zagreb ili dobiti na kućnu adresu. S proširenjem zračne luke i povećanjem broja putnika bolje posluje i sama tvrtka SDA Croatia, koja je lani imala 13% veći prihod nego 2016.

“Tvrtka bilježi kontinuirani rast prodaje od ulaska u Hrvatsku krajem 2014. Među kupcima u zračnoj luci uz Hrvate prednjače Rusi, Korejci i Britanci”, poručuju iz SDA Croatia, nadajući se da će i ove godine nastaviti uzlet.

Kako bi nam omogućili da se nastavimo baviti kvalitetnim poslovnim novinarstvom i ostanemo mjesto na kojem se piše i čita o uspjesima ali i problemima svih dionika hrvatske gospodarske scene pozivamo vas da se pretplatite na naša izdanja  Sve što treba je pratiti ovaj link ili javiti se na mail: pretplata@poslovni.hr ili nazvati telefon: 01/6431700

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve