Što Josipović znači poduzetnicima?

Autor: Snježana Vujisić Sardelić , 17. veljača 2011. u 22:00

Oko 350 gospodarstvenika naguralo se u hotelu Antunović kako bi slušalo čovjeka za kojeg znaju da im operativno malo može pomoći u njihovu poduzetničkom svijetu

Predsjednici i premijeri uvijek su mamac za gospodarstvenike. Tako je bilo i srijedu u Antunoviću na tradicionalnom ručku na kojem je HUP-ova Udruga malih i srednjih poduzetnika prvi puta ugostila predsjednika Ivu Josipovića.

Oko 350 gospodarstvenika, i onih koji rijetko ili nikad ne dolaze na takve prigode, naguralo se u dvoranu kako bi slušalo čovjeka za kojeg znaju da im malo ili ništa operativno ne može pomoći u njihovu poduzetničkom svijetu. Bilo je to posve jasno i iz pitanja koja su mu upućivali – načelna, poznata i uz visoku svijesti da su predsjedniku za bilo što konkretno zapravo zavezane ruke. Ali valja ipak ukazati poštovanje instituciji, a valja u takvim prigodama i biti viđen jer nikad se ne zna. I u iskrenom razgovoru to će mnogi i priznati. Drugo je pitanje jesu li baš svi znali da će vodstvo HUP-a upravo tu priliku iskoristiti za posrednu poruku Vladi da je stvarno vrijeme za nove inicijative.

Komentirajte prvi

New Report

Close