Tonči Klarić novi kreativni direktor agencije Proximity Zagreb

Autor: Poslovni.hr , 09. rujan 2014. u 10:40
Press foto

Višestruko nagrađivani kreativac svoje vještine i znanja do sada je stjecao u vodećim hrvatskim i regionalnim agencijama kao što su Bruketa&Žinić, Digitel& i Renderspace (Pristop) u Sloveniji.

 Tonči Klarić novi je kreativni direktor digitalne agencije Proximity Zagreb. Višestruko nagrađivani kreativac svoje vještine i znanja do sada je stjecao u vodećim hrvatskim i regionalnim agencijama kao što su Bruketa&Žinić, Digitel& i Renderspace (Pristop) u Sloveniji, priopćeno je iz Proximityja.

Tonči Klarić se može pohvaliti i brojnim domaćim i međunarodnim strukovnim nagradama kao što su Effie, D&AD, Epica, Art Director’s Club, PIAF, Ads of the World, Web Fest Belgrade, Mixx, Diggit, Outward, Festo, Forfest, Sempl, Heineken Brand Building Award i Magdalena, stoji u priopćenju. U posljednjih godinu dana osvojio je i Best in Show za najbolju digitalnu kampanju u Hrvatskoj (Izgubljena Stranica za klijenta HGSS) i Grand Prix za najbolju digitalnu kampanju u Sloveniji (ITAK Ven za klijenta Telekom Slovenije). Također mu je pripala i čast da bude član žirija na slovenskom SOF-u, hrvatskom Sudnjem Danu i svjetskom AdStarsu.

Komentirajte prvi

New Report

Close