Sense Consulting ojačao tim stručnjaka

Autor: Objava za medije , 19. siječanj 2015. u 15:45
Marina Turk

Hrvatska konzultantska tvrtka Sense Consulting ojačala je svoj tim zapošljavanjem troje novih stručnjaka, priopćili su iz kompanije.

Hrvatska konzultantska tvrtka Sense Consulting ojačala je svoj tim zapošljavanjem troje novih stručnjaka, priopćili su iz kompanije. Marina Turk i Anđelo Raič dolaze na mjesto višeg savjetnika, dok će Tihana Vidjak obnašati funkciju savjetnice. Novi zaposlenici su primarno zaduženi za poslove podrške privatnim tvrtkama i organizacijama u pripremi i provedbi razvojnih projekata te pronalaženje izvora financiranja projekata kroz bespovratna sredstva iz nacionalnih i EU fondova.

Marina Turk, viša savjetnica za EU fondove Sense Consultinga, bit će zadužena za pronalazak izvora financiranja razvojnih projekata, izradu kompletne projektne dokumentacije te podršku investitorima. Prije dolaska u Sense Consulting radila je kao stručna suradnica u području regionalnog razvoja. Marina posjeduje više od 7 godina iskustva u pripremi i provedbi projekata u području poduzetništva, financiranih iz nacionalnih i EU sredstava te u privlačenju stranih ulaganja i razvoju JLS-ova i ljudskih resursa. Predavačko iskustvo Marina je stekla u obučavanja poduzetnika za EU projekte kao i pripremi većih infrastrukturnih projekata. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Organizacija i menadžment.

Anđelo Raič novi je viši savjetnik Sense Consultinga, a obavljat će poslove pripreme i provedbe projekata sufinanciranih iz nacionalnih fondova i fondova Europske unije, kao i oblikovanje projektnih ideja te za prepoznavanje i pronalazak izvora financiranja za projekte. Anđelo posjeduje više od 5 godina iskustva stečenog u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju na funkciji višeg stručnog savjetnika-specijalista. Anđelo se obrazovao na Agronomskom fakultetu u Zagrebu gdje je stekao zvanje diplomiranog inženjera agronomije.

Tihana Vidjak je savjetnica Sense Consultinga zadužena za podršku poduzetnicima u dobivanju bespovratnih sredstava iz nacionalnih i EU fondova. Prije dolaska u Sense Consulting radila je 7 godina u neprofitnom sektoru kao financijska i administrativna koordinatorica za provedbu projekata EU i USAID. Diplomirala je poslovnu ekonomiju na Američkom koledžu za menadžment i tehnologiju u Dubrovniku te je certificirani stručnjak na temu financiranja iz EU fondova i programa i upravljanja projektnim ciklusom.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close