Robert Vučković novi je član Uprave Croatia osiguranja

Autor: Poslovni.hr , 21. travanj 2016. u 12:09
FOTO: Press

Vučković je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, bio je stipendist Saponie gdje je i započeo graditi karijeru.

Robert Vučković novi je član Uprave Croatia osiguranja, tako je jučer odlučio Nadzorni odbor društva dopunivši zapravo dnevni red s tom kadrovskom odlukom.

Vučković je u CO došao još 2014. za izvršnog direktora prodaje, a prije toga radio je u Allianzu na poziciji regionalnog direktora prodaje, podružnica Osijek – regija Istok.

Regulator, Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga još 26. veljače dala je Vučkoviću odobrenje za obavljanje funkcije člana Uprave Croatia osiguranja za mandat u trajanju od dana imenovanja do 17. travnja 2020. godine.

Vučković je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, bio je stipendist Saponie gdje je i započeo graditi karijeru, najprije na poslovima kontrole i revizije, a potom u službi osiguranja. U Allianz prelazi 2000. gdje mu je prvo radno mjesto bilo voditelj prodajne mreže.

Nakon što je CO preuzela Adris grupa 22. travnja 2014. imenovana je i nova Uprava u kojoj su do danas ostali Sanel Volarić i Nikola Mišetić dok je Andrej Koštomaj otišao početkom ožujka ove godine. U međuvremenu je lani u Upravu imenovan Marijan Kralj.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Čestitke Robi!
Drago mi je, drugačiji i vrijedniji od drugih!
Ivan M.

New Report

Close