Glavni direktor IKEA Jugoistočna Europa preuzima novu globalnu ulogu

Foto: IKEA Foto: IKEA

Stefan Vanoverbeke, glavni direktor organizacije IKEA Jugoistočna Europa, preuzet će novi i uzbudljivi izazov unutar tvrtke IKEA kao zamjenik voditelja globalnih maloprodajnih operacija u Ingka Grupi.

Stefanovo sjedište bit će u Malmu, Švedskoj, otkud će upravljati operacijama za tvrtku IKEA u Kanadi, Velikoj Britaniji, Irskoj, Švicarskoj, Austriji, Češkoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Rusiji te Indiji.

Stefan se pridružio organizaciji IKEA Jugoistočna Europa u listopadu 2015. godine, nakon što je prethodno bio na čelu tvrtki IKEA Francuska te IKEA Poljska te je otad upravljao operacijama i ambicioznim planovima širenja u Rumunjskoj, Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji te Ukrajini.

"U globalnu će organizaciju Stefan sa sobom ponijeti svoju strast, poduzetnički duh, želju za timskim radom i pretvaranjem posla u zabavu - vrijednosti koje je poticao dok je radio u Jugoistočnoj Europi. Prelazak na globalnu funkciju za Stefana je korak naprijed u njegovoj dugoj i uspješnoj karijeri u tvrtki IKEA i nema sumnje da će i ondje nadmašiti svoju ulogu", poručeno je iz tvrtke.

"IKEA ostaje potpuno predana svojim projektima u Hrvatskoj, kao i ostatku regije, što uključuje nove formate prodaje koji će nam omogućiti da budemo još bliži kupcima, ma gdje god se oni nalaze. Posao u tvrtki IKEA Hrvatska nastavit će se odvijati uobičajenim tijekom do imenovanja novog glavnog direktora za regiju tijekom sljedećih mjeseci", poručili su.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve