Zapošljavaju Billa, Kaufland, Foreo, Corvus, Auto Benussi…

Autor: Poslovni.hr , 21. travanj 2015. u 11:41
Foto: Davor Puklavec / Pixsell

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada.

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

Corvus zapošljava project managera (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu. Traži se osoba koja razumije tehnologiju, procese i organizacijske probleme, te ih zna riješiti na najbolji način. Od osobe zainteresirane za posao traži se pristup "mogu". Prijavite se ovdje.

Kao jedna od najuspješnijih financijskih grupacija, UniCredit raste u istinski međunarodnom okruženju. Zagrebačka banka u potrazi je za voditeljem (m/ž) Izvještavanja za Banku i Grupu koji je zadužen je za upravljanje timom i razvoj tima. Banka nudi mogućnost rada i razvoja u dinamičnoj okolini i području od strateške važnosti za Zagrebačku banku. Opširnije pročitajte ovdje.

Talentor Hrvatska za klijenta Gerflor traži prodajnog predstavnika(m/ž) na području Hrvatske, Srbije, Bih i Slovenije.  Talentor Hrvatska članica je međunarodne Talentor grupe koja se bavi zapošljavanjem i drugim uslugama vezanima za ljudske resurse. Ako imate najmanje tri godine iskustva u prodajnom menadžmentu, možda je ovo posao za vas… Opširnije pronađite ovdje.

Posao.hr za klijenta traži HR Generalista (m/ž). Opis posla između ostalog uključuje i vođenje kadrovske administracije (evidencija prisutnosti na radu, priprema za obračun plaće, ugovori o radu, prijava i odjava radnika). Prijavite se brzom prijavom.

FOREO trenutno ima tri aktivna natječaja – u potrazi su za:

* marketing menadžerom za Europu
* prodajnom marketing menadžerom sa radnim mjestom u Zagrebu
* menadžerom za nabavu (m/ž)

Ako ste timski igrač i istinski zainteresirani za neku od ovih pozicija, ispunite brze prijave klikom na linkove.

BILLA, kao dio REWE Grupe, uspješan je maloprodajni lanac prehrambenim proizvodima, s poslovanjem u osam europskih zemalja. Za potrebe prodavaonica u PULI i POREČU, traži se više izvršitelja za radno mjesto voditelja odjela (m/ž). Opširnije pročitajte ovdje,

RÖFIX je uspješni proizvođač građevinskih materijala koji djeluje unutar internacionalnog koncerna FIXIT GRUPPE. Za ostvarenje daljnjih ambicioznih ciljeva uspješnog tima u  Hrvatskoj, traži se kandidat za radno mjesto: softverski inženjer (java developer) – m/ž. Opširnije pročitajte ovdje.

Kaufland za poslovno područje Prodaja traži osobe za radno mjesto rukovoditelja poslovne jedinice (m/ž). Na ovome radnom mjestu radnik je odgovoran za ostvarivanje planiranih prometa i ispunjavanje postavljenih poslovnih ciljeva. Opširnije o zanimanju pročitajte ovdje.

Tomsoft d.o.o. je renomirana tvrtka koja se bavi razvojem i implementacijom ERP poslovnih rješenja i implementacijom ICT tehnologija. U svrhu pružanja što kvalitetnije usluge rastućem broju korisnika tražimo odgovornu i proaktivnu osobu za radno mjesto djelatnika u korisničkoj podršci za ERP rješenja (m/ž) koja je voljna učiti, razvijati se i napredovati. Opširnije…

Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je koncesionar za Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep i Mazda vozila na području Istarske županije. Raspisuje se natječaj za radno mjesto voditelja prodaje vozila (m/ž). Nudi se zanimljiv izazov u  tvrtki, rad u mladom i ambicioznom timu, kao i stimulativna primanja. Opširnije o oglasu…

Komentirajte prvi

New Report

Close