Zamrznuo braniteljsku mirovinu, krenuo u vlastiti biznis i odlično mu ide

Autor: Poslovni.hr , 25. lipanj 2015. u 11:30
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Oršulić danas uz sebe zapošljava još troje radnika, a planira i širenje poslovanja.

Ratni veteran iz Osijeka Anto Oršulić koji je donio odluku da više ne sjedi kod kuće u iščekivanju braniteljske mirovine pa je krenuo u vlastiti biznis. Otvorio je  pekarnicu "Opa klopa" na atraktivnoj lokaciji u blizini osječke katedrale. Za HRT je rekao da ne može biti zadovoljniji odlukom.

"Braniteljska mirovina mi je bila mala, a naučio sam u životu nešto raditi," rekao je Oršulić i dodao da je sredstva za pothvat osigurao posudbom od kolega, jer ih nije mogao pribaviti kroz banke. Njegova pekarnica  se brzo proslavila u Osijeku zahvaljujući neuobičajenoj i inovativnoj ponudi, a Oršulić danas uz sebe zapošljava još troje radnika.

'"Opa klopa" nije samo recept za biti uspješan poduzetnik, već i za biti cjelovita osoba. Nema ničeg ljepšeg nego biti okružen ljudima i imati pune ruke posla,"' kaže za HRT Anto Oršulić koji planira širenje poslovanja.  

Komentari (9)
Pogledajte sve

SAMO UČINITE JEDNO : UKINITE BENEFICIRANI STAŽ POLICIJI !!!

85 % ogromnih braniteljskim mirovina dobili su SVI POLICAJCI koji su samo izustili ….domovinski rat ! ..i bili su u radnom odnosu za vrijeme rata , u matičnim policijskim stanicama… čim su to izustili, bili su u ratu, dobili
bodove za rat, dežurstva, koordinacije i ostale gluposti ../ tj. radili su svoj posao i dobili za to plaću/ a onda i povlaštena RJEŠENJA KAO HRVATSKI BRANITELJI, koji im otvaraju put prema takvim mirovinama..

90 % njih – radi stalno na fuš i ostalo…./ kao zaštitari vozači,
u poljoprivredi, turizmu, itd,itd, /

Shvaćamo da je oredizborna godina, i ako dođe HDZ, nema ništa od
promjena..ali , ipak..nadamo se pravednijem nagrađivanju umirovljenika.

Gospon Jogurt ima pravo; ne postoji braniteljska mirovina! A sada se osvrnite oko sebe; prvi susjed, drugi susjed, kum, stric itd. svatko pozna nekoga tko je u mirovini a radi fuš ili ne radi ništa a mogao bi. Dakle, naslov je tendenciozan! Poznam puno, puno više radno sposobnih ljudi koji su u mirovini (prijevremenoj mirovini) a radno su sposobni.

Tisuće AKTIVNIH , RADNO SPOSOBNIH BRANITELJA, čami u mirovini.

Ispočetka je to bila, fora, novac, zasluge, kavice, status, big boss familije,
koji sve hrani svojom zaslučenom borbom… i vrijeme je proteklo…

Evo, dojadilo im je skrivati svoj isforsirani invaliditet…

Tiouće branitelja, radi na fuš, na crno kako hoćete….!
Mnogi od njih sposobni …..i više od radno sposobnih …!

Možemo negdje prijaviti na besplatan telefon, sve one koji primaju
braniteljske mirovine, a rade na crno….i otimaju novac radno sposobnima koji su na burzi.,..?

Jel se sada u njegovom mjestu jede više bureka i nacija je snažnija od dodatne hrane ili je samo dodatno obezvrijedio rad onih koji ne prodaju bureke po 5 kuna i ne pristaju raditi za šaku riže…?

New Report

Close