Zaba sezonskim radnicima omogućila besplatan paket usluga

Autor: Poslovni.hr , 31. svibanj 2017. u 12:07
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kroz paket imaju mogućnost dopuštenog prekoračenje do visine redovitog primanja i u razdoblju kada nisu zaposleni te mogućnost kupovine na rate.

Svake godine u Hrvatskoj je sve više sezonskih radnika koji svoje prihode ne ostvaruju tijekom cijele godine već uglavnom tijekom turističke sezone. Ti su radnici do sada imali ograničene mogućnosti usluga u bankama, no Zagrebačka banka za njih je osmislila jedinstveni paket usluga koji je besplatan tijekom šest mjeseci, a klijenti sami biraju početak promotivnog razdoblja..

Tako će i sezonski radnici, koji ugovore poseban paket u Zabi, od sada imati mogućnost dopuštenog prekoračenja do visine redovitog primanja i u razdoblju kada nisu zaposleni, a moći će koristiti obročno plaćanje Maestro karticom na rok do 12 mjeseci i u razdoblju u kojem nemaju primanja. Također, klijenti mogu koristiti i m-zaba mobilno i e-zaba internetsko bankarstvo, a ovisno o izabranom paketu, mogu plaćati račune bez naknade. Osim klasičnih bankarskih usluga poput besplatnog ugovaranja trajnog naloga ili mogućnosti ugovaranja deviznog tekućeg računa, klijentima su na raspolaganju i stručni bankari koji će ih savjetovati i putem e-poslovnice. Ovisno o paketu koji ugovore, klijenti će moći koristiti i pogodnosti Servis centra koji nudi usluge hitnih intervencija u domu, uštede kroz pomoć na cesti u slučaju kvara vozila te putnog osiguranja.

Istekom godine dana, nakon ponovnog zapošljavanja kod poslodavca, klijenti dolaze u Banku potvrditi status „stalnog sezonca” i ako nije došlo do promjene, omogućeno im je nesmetano korištenje ugovorene usluge Banke.

Komentirajte prvi

New Report

Close