“Volim Hrvatsku, volim Grad Bakar”

Autor: Poslovni.hr , 26. travanj 2017. u 12:05
Foto: foto press

Turistička zajednica Grada Bakra u sklopu akcije „Volim Hrvatsku, volim Grad Bakar“ organizira prigodnu prodaju cvijeća u suradnji sa Udrugom cvjećara Ludbreg.

28. TRAVNJA (petak) – PODJELA SADNICA CVIJEĆA

Turistička zajednica Grada Bakra u sklopu akcije „Volim Hrvatsku, volim Grad Bakar“ organizira podjelu besplatnih sadnica cvijeća svim privatnim iznajmljivačima te školama i vrtićima na našem području u cilju poticanja uređenja okoliša svih naših mjesta.

29. TRAVNJA (subota) – SAJAM CVIJEĆA

Turistička zajednica Grada Bakra u sklopu akcije „Volim Hrvatsku, volim Grad Bakar“ organizira prigodnu prodaju cvijeća u suradnji sa Udrugom cvjećara Ludbreg, koja je širom Hrvatske poznata po izuzetno kvalitetnim sadnicama, ali i vrlo širokom asortimanu cvijeća. Sajam cvijeća će se održati u Bakru u gradskom vrtu, pored zgrade Magistrata od 09:00 do 15:00 sati. Pozivamo sve zainteresirane građane da posjete sajam.

29. TRAVNJA (subota) – PLESNA VEČER

Povodom obilježavanja svjetskog Dana plesa, udruga „La Bamba“ organizira plesnu večer u kojoj ćemo slaviti ples. Pozivamo sve one koji vole plesati standardne, latino, karipsko- kubanske i druge plesove. Kako je to ipak posebna večer, posjetitelji će imati priliku uživati i u nastupima predstavnika raznih plesnih škola. Proslavimo zajedno ovaj dan na prekrasnom plesnom podiju Doma kulture" Matija Mažić" u Bakru s početkom u 20:00 sati. Ulaz je slobodan. 

Komentirajte prvi

New Report

Close