Vaš IT specijalist za prehrambenu industriju

Autor: Sponzorirani članak , 08. travanj 2014. u 13:51
IN2

Tvrtke koje investiraju u kvalitetno ERP rješenje, prvenstveno investiraju u svoju budućnost.

Danas uspješne tvrtke u svim branšama koriste prednosti tehnologije kako bi izgradile agilne poslovne procese i stvorile prednost pred konkurencijom.

Ništa drugačije nije niti u industriji hrane i pića, u kojoj upravljanje ozbiljnom tvrtkom više nije moguće bez kvalitetnog informatičkog rješenja namijenjenog planiranju, upravljanju i provođenju svih poslovnih aktivnosti poduzeća.

Takva rješenja nazivaju se ERP sustavima i neophodna su kako bi se donijele ispravne upravljačke odluke, standardizirali poslovni procesi, povećala učinkovitost poslovanja te ostvarile uštede o kojima često ovisi položaj poduzeća među konkurencijom.

Rješenja koja zadovoljavaju potrebe malih tvrtki često nisu dovoljno dobra za srednje i velike tvrtke koje trebaju kvalitetno integrirano rješenje kako bi mogle učinkovito i jednostavno pratiti i optimizirati svoje poslovne procese.

Baš kao i kod proizvodnje hrane i pića, dugogodišnje iskustvo proizvođača i implementatora predstavljaju najbolju preporuku i kod softvera. IN2 grupa jedna je od najvećih softverskih grupacija u regiji iza koje se nalazi 22 godine poslovanja i stotine implementacija vlastitih i partnerskih informatičkih rješenja.

Kad je u pitanju prehrambena industrija, ne treba zanemariti ni izvrsno poznavanje potreba korisnika, koje u slučaju IN2 uključuje čak i osobna iskustva iz te pozicije. Primjerice, direktor Sektora gospodarstva IN2 na tu je poziciju došao iz Uprave jedne od najvećih prehrambenih tvrtki u Republici Hrvatskoj koja je u vrijeme njegovog mandata i sama uvela rješenje koje zastupa IN2 grupa.

Konkretno, srednjim i velikim prehrambenim tvrtkama IN2 grupa preporučuje vrhunska svjetska ERP rješenja, Microsoft Dynamics NAV i Microsoft Dynamics AX koja imaju desetke tisuća zadovoljnih klijenata diljem svijeta.

Funkcionalnosti koje su prilagođene prehrambenoj industriji, jamstvo kvalitete proizvoda, sigurnost prehrambenih proizvoda te integrirani logistički koncepti i transparentna sljedivost prema svim nacionalnim i međunarodnim standardima karakteristike su naših, u prehrambenoj industriji dokazanih, Microsoft Dynamics rješenja.

Rješenja IN2 grupe posebno se prilagođavaju potrebama svake tvrtke, a neke od specifičnosti industrije hrane i pića za koje se mogu upotrijebiti su: cjelovito praćenje procesa nabave i prodaje, skladištenje, komisioniranje i etiketiranje koje je specifično za pojedinog kupca u retailu (uključujući i ispis njegovih regalnih cijena na etiketi), praćenje procesa proizvodnje i njezina kontrola, kontrola kvalitete, kalkulacija svih troškova u proizvodnji temeljenih na stvarnim vrijednostima i usporedba s planskim, potpuna sljedivost šarži kroz lanac vrijednosti od dobavljača do krajnjeg kupca, financijski kontroling i slično.

Microsoft Dynamics NAV u svakom trenutku, s jednog mjesta, u realnom vremenu, upravlja i kontrolira cjelokupno poslovanje, od proizvodnog pogona, skladišta, prodaje, sve do obračuna proizvodnje i knjiženja u računovodstvo i financije. Omogućava potpunu integracija svih logističkih perifernih uređaja, od jednostavnog povezivanja vaga, uređaja za etiketiranje, upravljanja visokoregalnim automatiziranim skladištima, sve do kompleksnih kompletnih logističkih sustava.

Unos podataka na mjestu njihova nastanka u nabavi, skladištu, pogonu, ekspeditu, jamči potpunu sljedivost šarže te dokumentiranje svih mjera koje jamče osiguranje kvalitete po različitim svjetskim normama.

Tvrtke koje investiraju u kvalitetno ERP rješenje, prvenstveno investiraju u svoju budućnost. 

New Report

Close