Unatoč preprekama s kojima se u Splitu suočavaju, Cammeo će zapošljavati nove djelatnike

Autor: Poslovni.hr , 30. studeni 2016. u 09:38
Foto: Miranda Cikotić / Pixsell

Unatoč preprekama s kojima se suočavaju prilikom početka rada u našem gradu, u “Cammeu” svoje poslovanje ocjenjuju vrlo pozitivno.

"Cammeovi" vozači sve teže obavljaju svoj posao na gradskim ulicama, a sudeći prema informacijama Slobodne Dalmacije, vidi se da su pojedinim vozilima oduzete registracijske pločice nakon inspekcijskog nadzora.

No, na većini vozila te tvrtke više nema prepoznatljivih znakova i simbola, nego su automobili marke dacia logan sada potpuno bijeli, u izvornoj boji, što je vidljivo i na parkiralištu Autokuće "Gašperov" koje koristi prijevoznički servis.

Osim toga, "Cammeovi" se vozači zaustavljaju i na označenim taksi-stajalištima, što ne bi smjeli jer nemaju pripadajuću dozvolu koju izdaju nadležni u Banovini, što je nedavno za Slobodnu potvrdio i sam gradonačelnikIvo Baldasar, kada je prije 10-ak dana došao na prosvjed taksista.

I ne samo to, vozači novog prijevozničkog servisa zaustavljaju se i ukrcavaju putnike na stanicama javnog gradskog prijevoza, što je također prekršaj, čime se pridružuju cijeloj vojsci privatnih tvrtki i obrtnika koji autobusne postaje nepropisno koriste.

Unatoč preprekama s kojima se suočavaju prilikom početka rada u Splitu, u "Cammeu" svoje poslovanje ocjenjuju vrlo pozitivno.

– Početni rezultati su iznad svih naših očekivanja. Klijenti su prepoznali kvalitetu naše usluge i cjenovnu pristupačnost, a o njihovu zadovoljstvu najbolje govore tisuće poruka i poziva podrške. Oznake s vozila smo uklonili zbog re-brandinga poslovnog modela "Cammeo partner" u sklopu kojeg poslujemo u Splitu, o čemu će uskoro biti dostupno više informacija. Naša vozila se na taksi-stajalištima i autobusnim ugibalištima ne zaustavljaju, jer na to, s obzirom na djelatnost koju obavljamo, nemamo pravo – kazao nam je Ivan Pakšec, voditelj marketinga u "Cammeo grupi", te dodao kako u našem gradu i dalje namjeravaju nastaviti s radom, dok u skoroj budućnosti na ovom području planiraju povećati radne kapacitete i pored postojećih 75 zaposlenika zaposliti nove djelatnike.

Komentirajte prvi

New Report

Close