U Istri droge ima na lopate

Autor: Agencija VLM , 12. rujan 2013. u 15:49
Damir Kajin (Photo: Dusko Marusic/PIXSELL)

Po broju narkomana, nastavio je, Istra je prva u Hrvatskoj, a droge ima u školama, na ulicama, u bolnicama, a u Gradu Puli i Istarskoj županiji i među djelatnicima.

Podaci istarske policije o zaplijenama droge kod više od 200 osoba, posjetitelja nedavnih Outlook i Dimensions festivala u Štinjanu, za Damira Kajina, nezavisnog saborskog zastupnika još su jedno upozorenje mjerodavnima i poziv na konkretne poteze jer, kazao je, "u Istri droge ima na lopate".

– Istra ne smije biti prepoznata kao narko destinacija te pozivam prvenstveno gradonačelnika Pule i istarskog župana, ali i sve ostale lokalne čelnike da se očituju i poduzmu konkretne korake kako bi se to spriječilo – kazao je Kajin u Puli.
Po broju narkomana, nastavio je, Istra je prva u Hrvatskoj, a droge ima u školama, na ulicama, u bolnicama, a u Gradu Puli i Istarskoj županiji i među djelatnicima. Te tvrdnje , međutim, Kajin nije dodatno pojasnio rekavši tek da se time trebaju baviti oni koji su za to zaduženi.

– Točno je da takvi festivali pune apartmane i indirektno pridonose potrošnji, no je li nama u ovoj Istri još uvijek nešto sveto – zapitao se Kajin pozivajući da , nakon što je policija poslala poruku i organizatorima, i vlasti i građanima, lokalne vlasti odlučno krenu u rješavanje problema narkomanije.

Komentari (3)
Pogledajte sve

a odakle tom kajinu tako detaljna saznanja o drogama u istri??? [emo_smijeh]

najbolje preporucit turistima da samo da samo šalju lovu u HR i da uopće ne dolaze. Šta će nam oni tamo neku drogu još donosit, užas.

Ako droge ima doma, neka je preda na policiju…ili neka kaye gdje je droga, ili neka suti.

New Report

Close