Želite raditi za 2.000 eura mjesečno u ugodnoj radnoj atmosferi? Imate još samo par dana za prijavu

Autor: Poslovni.hr , 15. svibanj 2024. u 09:42
Foto: Pixabay

Posao.hr – vaša ključna destinacija za pronalazak posla.

Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru!

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) za rad u Njemačkoj i Hrvatskoj. Potrebna je SSS, radno iskustvo na instalacijama centralnog grijanja te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Nudi se odlična satnica, plaćeni smještaj i pokriveni troškovi prijevoza. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

Pepco Croatia d.o.o. traži Računovođu (m/ž) za rad u Zagrebu (Hybrid). Potrebno je minimalno SSS, 3 godine iskustva na sličnim pozicijama, poznavanje poreznih propisa i MS Office alata (posebno Excela), te odlično znanje engleskog jezika. Nudi se redovna primanja, dodatni mjesečni benefit, mogućnost razvoja i usavršavanja, popust za zaposlenike, korištenje MultiSporta te hibridni rad. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

Elektromont traži Elektroinstalatera / Elektromontera (m/ž) za rad u Zadarskoj županiji. Posao obuhvaća elektromontažne i elektroinstalacijske radove. Potrebna je srednja škola 3. ili 4. godine. Prijave putem brze prijave na njihovoj web stranici. Prijavite se putem linka do 24.5.2024.

ARHITEKTING-ZADAR D.O.O. traži Inženjera građevine (m/ž) za poslove projektiranja i razrade projektne dokumentacije u Zadru. Potrebno je više ili prvostupanjsko obrazovanje te minimalno godinu dana radnog iskustva. Posao je na određeno vrijeme zbog povećanog opsega posla. Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci (Kukuljanovo). Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, popusta za zaposlenike, redovitu plaću s uvećanom satnicom za rad nedjeljom, blagdanom ili prekovremenim radom te dodatke na plaću poput trinaeste plaće, božićnice, premije za ostvarene rezultate te naknadu za topli obrok i troškove prijevoza. Također nudimo obuku, stručno uhodavanje u posao i povremene edukacije u ugodnoj radnoj okolini. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi brojne bonuse, mentorstvo, mogućnost napredovanja unutar kompanije te ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više pozicija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, redovita radna primanja, mogućnost profesionalnog usavršavanja te brojne druge benefite. Prijavite se putem linka do 23.5.2024.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

U.o. Ankora zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na otoku Krku. Poslodavac nudi neto plaću u iznosu od 2000 eura, ugodnu radnu atmosferu, osiguran smještaj i tople obroke po dogovoru. Prijavite se putem linka do 17.5.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Komentirajte prvi

New Report

Close