FOTO: Trgovina Mlinara otvorena uz nadzor zaštitara

Autor: Poslovni.hr , 09. kolovoz 2018. u 11:21
Nova trgovina Mlinara u Rovinju, snimio čitatelj

Umjesto crvene vrpce ili šampanjca za prvi dan rada kupce i prolaznike dočekao je muškarac odjeven u crno, zaštitar Sokol Marića.

Oko nove trgovine Mlinara digla se prašina jer su se njezinom otvaranju žestoko usprotivili susjedi. Devet obitelji se pobunilo jer im svakodnevicu, sa stražnje strane nove pekarnice, remete buka, mirisi i toplina, piše Glas Istre.

Nova pekarnica Mlinara u Ulici Carera, jednoj od najatraktivnijih trgovačkih arterija u centru Rovinja, otvorena je danas uz prisutnost zaštitara. Kao što smo pisali, u istoj ulici, samo na drugom njezinom kraju, već postoji Mlinarova prodavaonica, a oko ove nove digla se prašina jer su se njezinom otvaranju žestoko usprotivili susjedi. Novi objekt, iz kojeg sve to dolazi, zamijenio je njima mnogo podnošljiviji "tihi obrt", prodavaonicu kućanskih aparata, koja je prije bila na istoj adresi.

Umjesto crvene vrpce ili šampanjca za prvi dan rada kupce i prolaznike dočekao je muškarac odjeven u crno, zaštitar Sokol Marića. Tko tu što i od koga čuva, mnogima je, naročito gostima željnih brze hrane, nejasno i nevažno u odnosu na ono što se nudi ispod staklenih polica. Međutim, istim tim mirisom pizze, bureka, kruha i kolača, na koje su osuđeni dan i noć, nisu oduševljeni stanari susjednih objekata.

Komentirajte prvi

New Report

Close