Traže konzultanta za projekt osobnog bankrota

Autor: Suzana Varošanec , 09. srpanj 2015. u 22:00
Ministar pravosuđa Orsat Miljenić/Patrik Macek/PIXSELL

Ministarstvo pravosuđa oglasom traži tehničku pomoć Svjetskoj banci.

Ministarstvo pravosuđa poziva kandidate da se jave na upravo objavljeni oglas kojim traže konzultanta čije su stručne usluge i iskustvo potrebna tehnička podrška Svjetskoj banci u reformi insolvencijskog prava uskoro u Hrvatskoj uvođenjem osobnog bankrota.

Oglas je objavljen sredinom ovoga tjedna u dnevnom tisku, a njegova vrijednost još nije poznata. Naime, doznajemo, honorar za pružanje ove usluge, prema ustaljenoj praksi, ne ide na teret sredstava državnog proračuna (resora pravosuđa), nego se financira iz zajma Svjetske banke. Angažman savjetnika, prema oglasu, obuhvaća niz poslova koji se sastoje od izrade trening programa za one koji će u savjetovalištima provoditi postupak izvansudskog mirenja pa do izbora PR agencije.

Za iskazivanje interesa rok istječe u 12 sati 24. srpnja. Kandidati moraju dokazati stručnost, reference, kao i kadar s iskustvom u ovom posebnom stečajnom području, a vrednovanje će se obaviti prema pravilima Svjetske banke, što uključuje i posebna pravila za sukob interesa. Zainteresirani mogu nastupiti samostalno ili u partnerstvu, kad će se posebno ocjenjivati sposobnost svakog partnera. 

Komentirajte prvi

New Report

Close