‘Teniski centar nije kriv za propast Ive Majoli’

Autor: Poslovni.hr , 10. ožujak 2013. u 11:45
Iva Majoli (Foto: Petar Glebov/PIXSELL)

Dug HPB-u nema izravne veze s Centrom u Jurjevskoj, kazao je odvjetnik Ive Majoli.

Zasad se ne zna hoće li se 26. ožujka doista održati javna dražba na kojoj će se prodavati stanovi Ive Majoli čija je vrijednost procijenjena na 5,4 milijuna kuna i njezine majke Dragice koji je vrijedan oko dva milijuna kuna ili pak će se dužnici nagoditi s ovrhovoditeljem – Hrvatskom poštanskom bankom.

Kako Večernji list piše, u Ivinom se taboru nadaju dogovoru. 'Moja je stranka u intenzivnim pregovorima s HPB-om te očekujem pozitivan ishod. To što je Općinski građanski sud u Zagrebu naložio javnu dražbu ne znači da se ta dražba mora i održati. Nadamo se da će se dražba obustaviti ili barem odgoditi jer nije u interesu ni jedne ni druge strane da se ti stanovi prodaju ispod njihovih realnih vrijednosti', kazao je za Večernji list odvjetnik Ive Majoli, Fran Olujić.

Iako se u medijima pretpostavljalo da stanovi obitelji Majoli idu na bubanj zbog kašnjenja u vraćanju kredita podignutih za Ivin teniski centar u Jurjevskoj 65a, odvjetnik Olujić tvrdi da nije tako. 'Naravno, u svim je tim transakcijama bila uključena cijela obitelj, ali ovaj dug HPB-u nema izravne veze s Centrom u Jurjevskoj', kazao je Olujić za Večernji list.

Komentirajte prvi

New Report

Close