Teniski centar Ive Majoli više nije u stečaju: Evo tko je podmirio dugovanja

Autor: Poslovni.hr , 08. prosinac 2016. u 10:07
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Račun Teniskog centra Ive Majoli deblokiran je uplatom 37,8 milijuna kuna te više nema osnove za vođenje stečajnog postupka.

Teniski centar Ive Majoli više nije u stečaju. Kako Večernji list doznaje, od sada već donedavno privremene stečajne upraviteljice nad terenima na zagrebačkom Cmroku, FINA je izvijestila Trgovački sud u Zagrebu da nepodmirene obveze centra sada iznose nula kuna.

>>> Ipak neće u stečaj: Netko je Ivi Majoli uplatio 38 milijuna kuna

Račun Teniskog centra Ive Majoli deblokiran je uplatom 37,8 milijuna kuna te više nema osnove za vođenje stečajnog postupka.

Dug je od vjerovnika H-Abduco, nekretninske kuće u vlasništvu Adikko Bank, preuzela tvrtka Kermas energija d.o.o. Zanimljivo, tvrtka Kermas energija d.o.o. u vlasništvu je Nenada Končara, dok je prokurist njegov otac Danko, poduzetnik u nas poznat po nizu poslova, ali i po sporenju s obitelji Cetinski.

Time prestaju sve obveze obitelji Majoli prema svojim vjerovnicima pa tenisačica, njezin otac i brat neće ostati i bez osobne imovine koja je također mogla postati predmetom stečaja s obzirom na to da je procjena vjerovnika da se neće moći potpuno naplatiti od preuzimanja samog teniskog centra.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close