Taxi Cammeo od sada još povoljniji

Autor: Poslovni.hr , 12. veljača 2016. u 09:21
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U Cammeo grupi očekuju da će nova internetska stranica te iOS mobilna aplikacija potaknuti i druge korisnike da svoju taksi-vožnju naručuju ovim putem te tako dodatno uštede novac.

Vodeća hrvatska taksi-kompanija koja se osim kao lider u taksi– poslovanju nametnula i kao lider u inovativnosti, ovih je dana lansirala novu internetsku stranicu koja potiče snažniju interakciju s krajnjim korisnicima i omogućava bolju dostupnost svim informacijama vezanim uz korištenje taksi-usluga.

Osim nove, modernije stranice na kojoj je uz jednostavnu registraciju moguće besplatno naručiti vožnju, svi korisnici pametnih telefona koji rade na iOS platformama, odsada također mogu preuzeti besplatnu mobilnu aplikaciju pomoću koje, bez dodatnih troškova, mogu naručiti vožnju Taxi Cammeom.

Osim besplatnog naručivanja, aplikacija omogućava i niz drugih funkcionalnosti poput geolociranja, praćenja prometa i položaja naručenog taksija u prometu te spremanja čestih, omiljenih vožnji u favorite kako bi im sljedeće naručivanje iste vožnje bilo još jednostavnije. Korištenjem mobilnih aplikacija vožnja Taxi Cammeom je još povoljnija jer ne uključuje trošak telefonskog poziva.

Već više od godine dana, korisnicima taksi-usluga dostupna je i mobilna aplikacija namijenjena korisnicima pametnih telefona koji rade na Android platformama. O popularnosti korištenja mobilne aplikacije najbolje govore podaci prema kojima je samo u prvoj fazi čak 50 000 korisnika preuzelo aplikaciju. Mjesečni prosjek vožnji naručenih putem mobilne aplikacije je 30 000.

U Cammeo grupi očekuju da će nova internetska stranica te iOS mobilna aplikacija potaknuti i druge korisnike da svoju taksi-vožnju naručuju ovim putem te tako dodatno uštede novac.

„Cammeo grupa je taksi-kompanija koja prati trendove i potrebe modernog čovjeka. Nastojimo ići u korak s vremenom i prilagoditi se zahtjevima tržišta. Uvođenjem novih aplikacija želimo pojednostavniti naručivanje i olakšati komunikaciju s našim klijentima, ali i omogućiti povoljnu cijenu usluge“, rekao je ovom prigodom generalni direktor Cammeo grupe, g. Vladimir Minovski.

Komentari (2)
Pogledajte sve

i ja bi malo besplatne reklame na poslovnom !
a nisam 5 puta mijenjao firmu i ostavljao u dugovima !
DI SE MORAN JAVIT; poslovni ??

ako nije plaćeni članak(oglas), dajte se malo saberite – kako je to cammeo još povoljniji? Dakle izdali su aplikaciju za iOS koja već par godina postoji za android..dakle nije se dogodila nikakva korekcija cijene, nego mogućnost da se izbjegne jedan “parafiskalni namet” taksiranja..a o radu aplikacije na androidu rađe nebih, u tri godine koliko ju imam, uspio sam jednom naručiti taksi preko nje bez da sam morao platiti porez na budale sa pozivom njihovoj službi i ne-pametnim naručivanjem..

New Report

Close