Policija pregovara s osumnjičenikom za ubojstvo, nema talačke krize

Autor: Poslovni.hr/Hina , 26. srpanj 2014. u 15:00
Ilustracija (Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Policijski službenici pregovaraju s osumnjičenikom za dvostruko ubojstvo u osječkom ugostiteljskom objektu, ali nije riječ o talačkoj krizi jer je u objektu samo osumnjičenik.

Policijski službenici pregovaraju s osumnjičenikom za dvostruko ubojstvo u osječkom ugostiteljskom objektu, ali nije riječ o talačkoj krizi jer je u objektu samo osumnjičenik, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Glasnogovornik PU Darijo Premec izjavio je novinarima na mjestu događaja da policijski službenici, među kojima su i pripadnici specijalne policije, rade na uhićenju osumnjičenika, s kojim je uspostavljen kontakt preko službenog pregovarača.

Premec nije mogao potvrditi je li osumnjičenik, koji je ubio ženu i muškarca, pucao i na policiju, kazavši da će se takve informacije još provjeriti.

U policiji nisu mogli potvrditi ni neslužbene informacije da je osumnjičenik usmrtio svoju suprugu, jer identitet usmrćenih još nije potvrđen.

Policija je s velikim brojem vozila blokirala područje kod ugostiteljskog objekta u Ulice sv. Leopolda Bogdana Mandića, preko puta trgovačkog centra Avenue Mall, a dio te ulice je iz sigurnosnih razloga blokiran za promet svih vozila.

Policija je pozvala građane da radi sigurnosti ne prilaze mjestu događaja.

Komentirajte prvi

New Report

Close