Sprema se uhićenje šefa Karlovačke banke?

Autor: Poslovni.hr , 10. travanj 2013. u 16:29
Sandi Šola; Photo: Sanjin Strukić/PIXSELL

Ravnatelj USKOKA, Dinko Cvitan nije Soundsetu niti potvrdio niti demantirao ovu informaciju te je rekao da će se USKOK oglasiti priopćenjem.

Kako neslužbeno doznaje radijska mreža Soundset uhićena su tri člana obitelji predsjednika hrvatskog rukometnog saveza i uprave Karlovačke banke, Sandija Šole.

Majka i dva brata uhićeni su zbog Karlovačke banke. Inače, predsjednik se trenutno nalazi u Skopju gdje rukometni klub Croatia osiguranje igra Final Four regionalne SEHA liga. Prema informacijama Soundseta, Šola se vraća u Zagreb te će po dolasku biti uhićen.

Ravnatelj USKOKA, Dinko Cvitan nije Soundsetu niti potvrdio niti demantirao ovu informaciju te je rekao da će se USKOK oglasiti priopćenjem.

Jutarnji list pak objavljuje kako od osoba iz krugova HRS-a doznaju da je Šola, čim je dobio informaciju da ga hrvatska policija traži, rezervirao prvi let iz Skoplja za Zagreb. Osim četvero članova obitelji Šola, policija je privela još četiri osobe, javlja list.

Sandi Šola imenovan je predsjednikom Uprave Karlovačke banke 1. siječnja 2012. Desetogodišnje radno iskustvo stekao je na raznim poslovima, prvo kao izvršni direktor Partner banke, a pored toga je bio menadžer u nekoliko tvrtki, između ostalih u Plivi i tvrtki To One iz Zagreba.

U policiji i državnom odvjetništvu istragu nisu željeli komentirati.

 

Komentari (1)
Pogledajte sve

MAMA hobotnica!!![emo_smijeh]
Svaka r*t dođe na šekret!!

New Report

Close