Snaga hrvatske hrane u Osijeku: Prezentacije

Autor: Poslovni dnevnik , 14. studeni 2014. u 14:06
Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL

U Osijeku 11. studenog 2014. na Poljoprivrednom fakultetu Poslovni dnevnik organizirao je konferenciju “Snaga hrvatske hrane”.

Snaga hrvatske hrane ciklus je stručnih okruglih stolova koji su se tijekom 2013. i 2014. u organizaciji Poslovnog dnevnika afirmirali kao mjesto susreta proizvođača, predstavnika relevantnih državnih i lokalnih institucija, te znanstvene zajednice u svrhu poboljšanja dijaloga, te promoviranja novih ideja, koncepata i prijedloga koji bi rezultirali povećanjem hrvatskih kapaciteta proizvodnje hrane, kao ključnog preduvjeta budućeg održivog, kako ekonomskog, tako i šireg društvenog razvoja.

 U Osijeku 11. studenog 2014. na Poljoprivrednom fakultetu Poslovni dnevnik organizirao je konferenciju "Snaga hrvatske hrane",  za vrijeme koje su sudionici imali priliku nazočiti radionicama na sljedeće teme:

– 'Potencijal slavonske svinje'
– ​'Rastu li u Hrvatskoj voćni plodovi uspjeha'
– 'Kuda idu hrvatski povrtlari'
– 'Ima li svjetla na kraju tunela za govedare i mljekare?'

Iz priloga u tekstu preuzmite sljedeće prezentacije predavača koji su nazočili konferenciji u Osijeku:

  • Prof. dr. Josip Borošić: Kuda idu hrvatski povrćari?
  • Horwath: Može li Slavonija globalno?
  • Žaklina Jurišić, HGK: Hrvatska poljoprivreda 2030. godine
  • Prof. dr. sc. Tajana Krička: "Potencijal proizvodnje biomase i bioenergije iz poljoprivrede u Hrvatskoj"
  • Doc.dr.sc. Vladimir Margeta: Potencijal crne slavonske svinje – fajferice
  • Andreja Martonja Hitrec: Kuda idu hrvatski voćari?
  • Drago Solić,  dipl.ing. : Proizvodnja mlijeka i mesa

Komentirajte prvi

New Report

Close