Ramljak dao dokumente, na potezu Vlada

Autor: Marina Biluš , 05. veljača 2018. u 22:00
Nakon analize Vlada će odlučiti 'o daljnjim koracima'/Goran Stanzl/PIXSELL

Izvanredni povjerenik s Martinom Dalić u Banskim dvorima.

Nakon što je razotkrivanje (pre)visokih savjetničkih honorara bivšoj tvrtki Ante Ramljaka zaprijetilo očuvanju njegove pozicije izvanrednog povjerenika za Agrokor, iz Vlade su jučer poslijepodne objavili da je on premijeru u ponedjeljak predao dokumente vezane uz angažman savjetnika za restrukturiranje koncerna.

"Dokumenti će se detaljno analizirati te će nakon toga Vlada odlučiti o daljnjim koracima", stoji u priopćenju Banskih dvora uz potvrdu da je na sastanku kod Andreja Plenkovića uz Ramljaka sudjelovala i potpredsjednica Vlade Martina Dalić.

"Ne podržavamo rasprave koje vode u pravcu destabilizacije, produžavanja ili ugrožavanja postupka izvanredne uprave i dovode u pitanje postizanje nagodbe u zakonskom roku".

Tako je pak Privremeno vjerovničko vijeće jučer opet reagiralo na zaoštravanje situacije u Agrokoru. "Postizanje nagodbe u naš je prioritet", poručilo je Vijeće u kojem kažu i kako cijene rad izvanredne uprave i savjetnika.

Ramljaku podrška stiže i od Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi i Sindikata trgovine. Daju "punu potporu radu izvanredne uprave, koji ide u smjeru sklapanja nagodbe između vjerovnika". 

Komentirajte prvi

New Report

Close